хлопаки доброго дня, в мене вже є перший рубь вчора на вулиці болгарській догнав під хвіст ВАЗ 21061 і тепер маю розвалений бампер підскажіть де можна купити бу і скільки він коштує для гольф 4 пасибі...
та то я ((( я тормозив метрів 20 пробуючи зализти на бардюр але зализ на нього тільки після удару (((
Я купляв на шроті біля МРЕВ. Дав здається 70 чи 80 $. А шукати можеш через газету "Ваш магазин", там купа варіантів, сидиш і дзвониш.
http://forum.vwclub.ua/viewtopic.php?f=30&t=1404 Ось інформація з "братнього" форуму. Деколи дешевше купити запчастинук до Фольксвагена десь у Донецьку/Луганську і переправити її до Львова... (тут у нашому "заповіднику" ці автобариги вже зовсім охреніли)!
я дзвонив сьогодні по одному оголощенню то сказали що можуть привести новий за 480 грн це нормальна ціна бо я взагали не орієнтуюсь дякую
Так подзвони ще на наш шрот і будеш орієнтуватись! І не забувай, що новий обов"язково піде "під покраску" - додай ще як мінімум 100$! Деколи може "фартанути" і знайдеш в свій колір!
Шукай краще б/у, що оригінал - то оригінал, а новий йде не тільки під покраску а в більшості випадках ще й під підгонку )))
Не спіши дуже купляти. Перше - бампер можна підрихтувати (бампера клеяться паяються).... правда я не знаю наскільки він у тебе побитий. Нові бампера не оригінальні і невідомо з якої пласмаси... може бути такий що копнеш а він розлетиться на дрібні куски.... типу бамперів на китайцях. краще брати б/у але оригінал. Бампер по любому треба малювати...чи новий чи б/у.... щоб попав твій колір.... 1:1000. Врахуй поки ти навчишся добре їздити десь все одно зачіпиш ще раз і дай бог щоб тільки раз. Наразі можеш їздити навіть без бампера ...номер на вікно і go. І спокійно шукай щоб дешевше і краще.
Підтримую. А в якому стані той що в Тебе зараз бампер? На Кульпарківській за Геліконом є сервіс, їм бампери, молдінги і т.д. в кульках привозять і роблять вони все ідеально... А на рахунок того чи фарбувати чи попасти в колір, я б казав однозначно фарбувати.
пасибі за поради ну я може дуже все погано змалював аде я до старого бампера ще той самий номер прикрутив він не дуже в (гамно) але там було стильки маленьких кусочків що якось не задумувався їх позбирати такщо на рахунок спаяти це непогана идея якщоб я мав кусочки буду шукати б\у =) пасибі..
Можна було і другий номер ( в сусіда знятий) прикрутити......)))))))))))))))))))))))))) А кусочки рихтовщики бамперів мають...... але на то все треба дивитись
Я б так не радив, розумні дайці за це грамотно карають.... Колись давно грамотний даєць мене за таке взув посилаючись на всі норми правил ДР. Коротко скажу, щоб не влазити в дискусію - десь в правилах (чи тлумаченнях до правил) чітко прописано що бампер це елемент безпеки і рух ТЗ без нього заборонено і теж чітко прописано де повинен бути номерний знак.
050-430-98-03 Володя він з польщі привозить і нормальні ціни!(Будка біля краківського ринку вул.Рапопорта паралельна Шевченка)
А ти часто розумних дайців на дорозі зустрічаєш...?)))))))))) Спочатку можна вимагати документ з розясненням конституційного суду......))))))) а потім Завжди можна сказати що їду на СТО ремонтувати ....або щось подібне... і обіцяти оскаржувати протокол аж до Брюсельського суду