Відповідь: Газ! Якщо хочеш все-таки обігнати брата, то газ не для тебе... Якщо серйозно то виграш у розході грошей на паливо серйозний (мінімум 1,5 раза). Самий ключовий момент - це встановлення газового обладнання. Дуже важливо щоб його встановили якісно! Друг у мене їздить на десятці інжекторній з газом - дууууже задоволений. Купляв вже з установкою. Будь готовий до того що в твій багажник стане влазити менше речей і можливо треба буде поставити пружини назад від якогось Variant'a чи Vento. Удачі.
Відповідь: Газ! ну я хочу ставити такий балон заміж запаски! але виникає друге питання де возити запаску?
Відповідь: Газ! Петро! НЕ СТАВ! недоліки: -падає потужність -гробиться мотор -займає місце додаткове -субєктивно: їздиш постійно на ізмєні шо той газ як не виходить десь то рване.... тобі шо розхід великий? купи 1.4 - бо так буде їхати твій 1.8 на газі..
Відповідь: Газ! а ще ти будеш постійним клієнтом на газ заправках, так як на газі неможливо їздити 500-600 км а можна тільки 250-300 і знов на заправку.
Відповідь: Газ! я думаю для людей які не дають постійно шміру на машині та штука в самий раз! в знайомого стоїть на 15 ТАЗі каже шо навіть не глушить ) він же каже що мотор гробиться менше ніж від бензика, незнаю можливо це залежить від газу на якому їздити.. їздив з ним в Славське зимою то він казав що заправився на 5грн туди і на 5 назад ) в нього стоїть така установка що сама переключає на бензик, тобто заводить на бензі а далі само вирішує коли переключитись..
Відповідь: Газ! від тої штуки немає вихлопних газів тому вони такі там популярні.. заправлятись треба кожних 200 чи 300 км точно не памятаю і заправки за містом..
Відповідь: Газ! Та, обговорювали і не раз. Якщо поставити на солідній фірмі, за 1.5 тис. долярів, то буде не зле. А якщо ...
Відповідь: Газ! Мотор гробиться конкретно особливо клапана бо вони тіпа в суху працюють. в принципі є два види газу пропан-бутан шо ставлять на лехкові авто і метан на грузові, джипи от якшо метан поставити на лехкову то економія суттева якшо не зважати на втрату мощі і деякі незручності типу нема місця в бгажнику і опасно при аврії ну і курити не можна.
Відповідь: Газ! маю газ на Пасаті Б4 - задоволений економія! -займає місце додатковетороїдальний бак, а запаска таблетка в багажнику (буду вдячний за ідеї тюнінгу де її втулити ззовні у футлярі) -падає потужність коли 3 тіла і багаж - по барабану, все одно під гору на 4 -гробиться мотор виставити кут запалення правильно, свічки кошерні на газ. розумно їздити - більше 110-120 на бензині, решта - газ -субєктивно: їздиш постійно на ізмєні шо той газ як не виходить десь то рване.... скільки за останні роки було вибухів? ну хоча б на совєтскіх машинах? запас ходу машини 600 - 800 км + 250-300 км=... заправка за 1 км від стоянки я не курю при аварії гнеться все крім газового тороїдального баку