Привет всем ! Подскажите плиз где на двигателе VW нужно смотреть номер двигателя ? Машина - VW Golf 3 GTI 2.0 (вроде 16-клапанник, но точно не в курсе). Обыскал взглядом видимую часть двигателя, нашел только один 10-значный номер (048 103 373 7) но насколько я понимаю он не очень-то похож на номер двигателя, насколько я читал и мне говорили номер состоит из типа двигателя, например ABF, а дальше номер. На одном ресурсе прочитал что "Без снятия пластиковой защиты номер просто не видно и пресловутое зеркало тут не помогает" - неужели прийдется снимать эту защиту для того чтобы посмотреть номер ? Просветите плиз, срочно надо... Заранее большое спасибо !!!
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Номер має бути на блоку. 16 чи 8 клапанів - це видно по зовнішньому вигляду . 16V виглядає так ніби накритий великою металевою лапою, на якій здебільшого пише DOHC ну а 8-клапанний виглядає попроще
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Номер двигуна вибитий НА БЛОЦІ ЦІЛІНДРІВ на пласкому місці біля верхнього краю блоку між 3 та 4 ціліндром, якщо дивитися на блок як на фото.
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Судя по фоткам - у меня 8-ми клапанник, только двигатель повернут на 180 градусов по сравнению с тем что на фотке... Насчет номера, нужно будет снять крышку блока цилиндров для того чтоб увидеть номер ??? Можно фотку какую-нить, с изображением того где именно должен находиться номер двигла ?
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Нет, крышку снимать не нужно. Там между цилиндрами(свечами) в верхней части блока есть площадка. На ней и выбит номер. Фоты у мну нету. :-(
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Под площадкой имеется ввиду маленькая железная пластинка ? Есть там мелкая какая-то, но на ней ничегошеньки почти не видно Увидел только надпись "ASTADUR AF45 GOE" - над ней еще одна, но ее почти не видно
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Там площадка нормальная. Маленькой ее не назовешь. Площадка идет вертикальная, от верхнего края БЛОКА(а не головы) и вниз. Размеры ее 10*2 см.
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Буду искать, хотя при первом осмотре двигателя ничего похожего не видел...
Відповідь: Где искать номер двигателя ? не переживай, я свій номер 2 роки шукав, в тебе ще купа часу, зато підказали хлопаки на зборах і то на шашликах, може тобі до нас?
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Да обязательно :smile: Только машина будет на номерах - сразу в клуб ;-)
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Всім привіт! В п`ятницю став власником Голфа 89р. 1,8К (по документах) коли почав розбитсь то понаклейці в багажнику найшов що це має бути двигун RF 53kW 1.6 видно попердній власник робив заміну, на самому двигуні неможу знайти це позначення все що бачу це з ліва біля першої свічки 026 103 373 Q а між другою і третьою свічкою WWO а над четвертою Germany H, може я нетам дивлюсь. Підкажіть будь-ласка. Також вилізла проблема з КПП судя по наклейці в багажнику це мала бути 020 4Т, як мені це визначити точно. В КПП з полуосей капало масло купив сальники загнав на сервіс біля автобусного (Шоку) майстри поміняли і сказали невтішну річ що коробці гайка там де входять полуосі майстер взяв рукам з обох сторін і погойдав дуже сильний люфт , порадьте шо робити міняти коробу? чи перебирати цю? може хтось підскаже в яку суму я попаду в даній ситуації. При їзді з коробки чути гул.:?: :|
Відповідь: Где искать номер двигателя ? 1. Номер двигуна потрібно шукати на блоці циліндрів а не на головці (ГЦ). Блок - це коробка з темного металу внизу, ГЦ - алюмінєва коробка на ньому. ГЦ має свою кришку. Тому номер знаходиться досить низько, сантиметрів 7 під четвертою свічкою, (свічки вкручуються в ГЦ). 2.Якщо гул з КПП різний на різних передачах - це свідчення надто низького рівня масла в ній. Якщо гудить постійно - найчастіше це вихід з ладу якогось з підшипників. По симптомах можна визначити навіть який саме. Щодо майстрів на СТО - таких треба менше слухати. Заради заробітку вони часто готові на підлі речі.
Відповідь: Где искать номер двигателя ? каталожний номер блока має бути 026103101с якщо то рф Додано через 3 хвилини номер коробки переважно видно якщо зняти ліве кулко і дивитис на коробку з боку то повинно бути видно номер і фамілію.
Відповідь: Где искать номер двигателя ? В тому то і справа що гудить монотонно. Рівень масла був низький масло гнало через полуосі, замінив сальники завтра подивлюсь чи далі масло гонить. Куди порадьте звернутись для перевірки КПП? Дякую.
Відповідь: Где искать номер двигателя ? у розділ "партнери" нашого сайту. Успіхів! наскільки мені відомо, у всіх VW Golf II 1.8K 1989 номер кпп вказаний на площині, що знаходиться під кпп. Щоби ця площадка заховалася за лівим колесом, потрібно як мінімум зняти кпп і накрити її цим колесом
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Так, номер коробки і її тип вибитий на самому низькому до асфальту місці, там є площина і на ній тип і номер коробки. А номер двигуна дійсно бьеться не на ГБЦ, а на блоці між 3 та 4 ціліндром між свічками.
Відповідь: Где искать номер двигателя ? Не вводь народ в оману. Свічки сидять на гбц, а номер є на блоку. Підозрюю, що тому і не можуть люди знайти його, бо шукають між свічками. А він насправді під свічками. Фактично під четвертою