Где проверить Гольф перед покупкой ?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем abarinoff, 15 тра 2007.

1. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Привет всем !

Подскажите плиз где можно провести диагностику состояния машины перед покупкой, чтоб посмотрели битая или нет, в каком состоянии ходовая, двигатель - желательно чтобы это все комплексно было, чтоб заехать в одно место и там сказали брать или нет, а не гонять по всему городу...

В посте "СТО" в этой же ветке прочитал что есть хороший мастер Руслан, может кто-то подскажет его телефон ?

Заранее спасибо !

2. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Відповідь: Где проверить Гольф перед покупкой ?

Чето все молчат как партизаны :sad:

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Мабуть ніхто не знає універсальної СТО, де тобі все повністю професійно перевірять. Від двіжка до кузова і його лакофарбового покриття. Нічого крім "Алекса" в голову не приходить

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

На Алекс не раджу... коли після покупки туди їздив то там такого надіагностували - сумасойти... половину те побачили, половину не то сказали :-(
    Можеш заїхать в гаражі на Левандівці. Ті що біля молокозаводу - заїжджаєш і зразу наліво, через 20м впрешся в тупик з двома гаражами. Там і домовляйся.

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Підтягуйся з машиною і продавцем на з*їзд в п*ятницю, зробим колективний огляд, перевірим кузов, лакофарб. покриття, динамічні характеристики, погрієм гуму і проведем тест на виживання в естримальних умовах.
    Алекс-ацтой, розвод і олені.
    В одному місці все навряд чи подивишся-треба кузовщика, моториста і ходовика.
    Як варіант-сервіс біля Південного (з його задньої сторони, там де стоянки, в*їзд з кульпара )

6. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Спасибо за приглашение, только продавец какой-то тугой попался - он даже морозится подьехать с Винников на Лычаковскую чтобы машину показать :sad:

А вот те точки которые тут назвали - есть какие-то контактные телефоны, чтоб позвонить и заранее договориться ?

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Тел. на жаль нема (сто біля південного), можеш питати там Миколу, там і майстри толкові, і ціни нормальні, і стенд розвалу-сходження є компутерний (з базою даних майже всіх машин), глюки по геометрії кузова зразу буде видно.
    Ше на Антоновича сервіс 100на100 (або сто на сто), там тоже непогано, але ціни менш демократичні.
    А на з*їзд палюбе підтянись, почуєш враження власників, плюси, мінуси різних машин і моторів, на шо увагу звертати в конкретній моделі, типові розводи бариг, і т.д. і т.п.
    Пі.сі. шо за машину ішчєм?

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

80676743389 - Левандовка (Орест)

9. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

А где именно съезд ? Если получится то пришагаю, так как машины еще нет :) Насчет впечатлений - я уже на форумах начитался вдоволь, ищу Гольф 3-й, отзывы владельцев слышал только хорошие... плохого вроде особо ничего.

Sasa

Сенькс !

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Шо ж, блін, ніхто не дивиться головну сторінку, про зїзди ТУТ http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/25/1/.
    Нарахунок пішки-пиши звідки тебе підібрати, хтосб буде їхати на з*їзд, і може тобі повезе.
    Г 3 - апарат, бери ГТІ 2.0 16в АБФ, але це рєдкій звєрь. Можеш 2.0 8в взяти, тоже суне некисло, і є зараз такий...Зелений металік, 2.0, повний інж, 115 хорспаверс, ГУ, Б/к, АБС, 2 Аерб, тітани, рекаро, 5-дв, 95 рік, перший власник в Україні, стан супер, 9.5 кілобаксів. (також, до речі, оригінальна ГТІ версія в повній комплектації, хоч і 8-клапанний )

11. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

А вот с этого места пожайлуста поподробнее - как связаться с владельцем (телефон), есть ли фотки чтоб посмотреть на машину ? Почему кстати продает ? С какого года на Украине ?

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Продає, бо хоче шось новіше і більше (типу пасцата 5-го, чии якесь узкоглазе нове чудо з салону).
    В Україні, по-ходу, 3.5 чи 4 роки. Буду його бачити на днях, виясню чи давати телефон, і чи він вже рішився. Бо казав, шо поки не знайде заміни, не продасть, але продавати буде палюбе.
    Подивитись можеш вживу-кожний будній день стоїть біля Франківської РДА між вул. Чупринки і Природньою. Кароче, на з*їзді перетрем.

13. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Опа :) Я ж там живу, и каждый день гуляю с собакой утром и вечером - чето как-то не замечал там такого экземпляра, нужно будет лучше посмотреть...

На съезд завтра к сожалению не смогу подтянуться, так как в это время буду с инструктором колесить по Львову, учиться баранку крутить, а то я пока что в этом деле немного зеленый (желторотик так сказать)... Как машину куплю - так точно приеду, надо ж будет перед однодумцами похвастаться :)

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Опа, сусіди ми значить. На якій вулиці живеш, шо за собака?
    Я на природній, мою чорну ричащу двойку точно мав би замічати.
    А трояк ГТІ світло-зелений завжди стоїть біля входу в адміністрацію, або десь в тій області.

пи.си. останні новини: тільки шо спілкувався з власником, машина в Україні тільки 1 рік!!! (я шось провтикав) і там є навіть кліма (а не галімий кандюк), повний електропакет, всьо робоче, стан бомба! прдавати збирається десь через місяць, вже, тіпа, клієнта якогось має, але якшо тебе реально цікавить, попробую його уламать шоб продав раніше!

15. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

:mrgreen: Я так подозреваю что мы еще и в одном доме живем - Природная, 1... Собака белая такая - смесь лабрадора с чем-то...

Тройку зеленую вспомнил, чето даже не думал что она такая навороченная :roll: Только 9.5 килобаков для меня как-то задофига, если бы скинул чуток - с напрягом но взял бы наверно... Я сейчас по вашему магазину и форумам ищу, может чето и найду толковое...

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: природня 3, упалпацтол. Ти десь недавно переїхав? Собаки шось такої не бачив, блін...
    Не знаю чи скине (хіба шо сотню-дві, якшо реально захочеш взяти), можна організувати зустріч для огляду машини і переговорів, але скажу тобі, шо машина вартує тих грошей, сам хотів брати (але я хочу АБФ, 16ве палюбе).
    По-перше, на повному фулі, по-друге, свіжак з бундеса (а не трєпак базарний), по-третє, власника добре знаю (вчились колись разом на юрфаці),він їздив акуратно, приганяв машину сам для себе, купив і катаєшся.
    ГТІ взагалі рідкість, але як власник такого чуда (тільки МК2) скажу тобі, шо ГТІ це не просто засіб пересування... Я ніразу не пожалів, шо взяв собі таке, на прості гольфи не тошо пересідати, наівіть дивитись не хочеться.
    Машина в такій комплектації попитом буде користуватись завжди, це рєдкі звєрі в наших краях...

17. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Вообще-то я там уже год с чем-то квартиру снимаю :) Насчет осмотра машины и переговоров, идея хорошая, можно было бы организовать - а там при встрече до чего-то договорились бы уже... Кстати вчера вечером эту машинку осмотрел - внешний вид хороший :) Если получится организовать осмотр на выходных - перезвони мне на тел. 8-066-198-02-94 Алекс, или сюда напиши - я сюда периодически заглядываю :)

18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Не знаю, як на вихідних, але на тижні думаю домовимся якось.
    Треба буде якось познайомитись-сусіди все-таки, а найшлись на форумі.
    Якось тобі брякну на мобільний, пивка дьорнем, а?

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Пацани, ви мене вже звиняйте - але ФЛУД повний! Тема називалась Где проверить Гольф перед покупкой ? а перетворилась на "Де живуть ы вигулюють псів Markell і abarinoff". Мені конечно не жалко, але таку корисну тему зас%али!

20. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

:mrgreen: Непереживай в нас Травел щедрий і скоро та тема попаде в його руки!:mrgreen:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)