гірка печаль з ТНВД

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем apsent11, 16 вер 2013.

1. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    короче печаль сталася...їхав я з нової пошти(замовив собі радіатор пічки і якраз отримував...)та й сталася з невідомих мені причин халепа...відмовила мала швидкість вентилятора охолодження...малиш троха ся вгрів і тут я почув запах дизеля в салоні...зупинився,відкрив капот...побачене розстроїло мене в бібу...з ТНВД лилася соляра...наголошую на слові "лилася",навіть не сльозила...все що під ним відповідно залите дизелем і навіть патрубки від радіатора...блін,цього невистачало...зима на носі...поїхав я в суботу в гараж,радіатор поміняв(класний не тече і добре гріє),вент відремонтуав,аот до ТНВД лізти самому якось очкувато...може хтось лазив і знає...капає зпід задньої кришки,біля місця куди прикручуються трубки до форсунок,може хотось би допоміг хочаб порадою...чи одразу везти до майстра?
    доречі принагідно хотів би запитати,може в когось лежить в непонятному стані насос від 1.6ТД(в мене насос від звиклого дизеля,а по факту турбіна стоїть,незнаю чому таку взяв)???

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Передивись добре звідки капає..Може зверху ТНВД пробиває солярка.Може паливна тоубка тріснула. З задньої кришки немає де текти ... там немає ні сальніків ні нічого звідки може пробити... хіба корпус тріснув. Повитирай добре і крути двигуном і добре дивись звідки

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Скоріш за все протікає ця прокладка.

Uploaded with ImageShack.us

4. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    це смертельно?як її поміняти?чи це тільки майстер?

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Це корпус самого насосу.... встановлюється на заводі і якщо ніхто не розбирав насос то велика рідкість щоб звідти потекло. Сам не розбереш треба знімачі. А як розбереш то не збереш. Треба на стенд. Але ремонт потягне біля 1000 грн бо зразу скажуть підшибник міняти щоб їм стенд не заклинив (насправді це розвод). Але передивись де тече бо зазвичай тече з іншого місця ніж там де збирається солярка. А якщо тече з корпусу то дешевше б/у насос

6. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    блін,я так і знав...
    може є в когось насос від 1.6ТД,або телефони якихось шротів дешевих,бо чесно кажучи з баблом зараз недуже...

7. RaZoR

Та ну....
    Можна навіть самому її поміняти.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    взято з дружнього форуму. http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=124098

А можна і не знімаючи з авто

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5nwyTmKVf0I[/youtube]

8. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    ну да,виглядає класно...треба тільки колечко таке десь знайти...якщо хтось знає де у Львові можна взяти буду безмежно щасливим)

9. RaZoR

Я знаю.
    Дай номер насоса.

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Форуми читати не мішки носити. Там всередині в насосі тиск 200 бар і ця гумка для підстраховки. Задня кришка запресовується в корпус насосу як підшибник і тиск всередині тримається запресовкою а не гумкою. Ніяка гумка 200 бар не витримає. Спереду треба випресовувати шків, сальник підшибник. Колись ради інтересу пів дня розбирав з знімачами. В бартатові на стенді з оправками і з пресом чоловік за годину розібрав. Збирати ше гірше бо найменьший перекос і корпус на металолом. Після того як подивився що в сеоедині насосу то більше туди не лажу

11. RaZoR

Згідний куме.
    Якщо під задньою кришкою розуміємо - розподільчу головку, то нічого там не запресовується, а прикручується болтами.
    Щоб поміняти прокладу розподільчої головки цього робити не треба.
    Для цього попередньо виклав відео і фото.

12. RaZoR

13. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    номер насоса 0460484027.

14. RaZoR

Кільце коштує 15 грн. Можу замовити. Буде на пятницю. Зацікавить пиши ПП.

15. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    Був сьогодні в магазині в RAZORa(ще раз йому за це величезне дякую!!!))),забрав 2 колечка...міняти нажаль буду аж після 13 числа(до 13 машина повинна бути обовязково на ходу бо як я свої грабельки запхаю то "малий" може взагалі перестати їхати),в принципі тему можна закривати,відеозвіт(фото звіт) по заміні колеча в умовах гаражу викладу в новій темі)

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)