Вибачте за моє делетантське запитання але дуже хочеться взнати шо означиють ті бікви по боках і ззаду кузова типу GL CL ну і може ше якісь є
Відповідь: GL&CL Довга історія. На хлопський розум: C - найпростіша базова комплектація з найслабшим двигуном без фаршу Сl - базова комплектація з можливими опціями GL - наворочена комплектація, фарш GTI - потужний бензиновий двигун (може бути різна комплектація) (дизельна версія-GTD) GT - (gran tourismo) - найпотужніший (для даного модельного року) двигун+серйозна комплектація (фарш) TX - машини для перевезення вантажів чи причепів
Відповідь: GL&CL Ну, чувак, ти загнув:mrgreen: Я до того, що ти в своїй машині їздиш, а не я - здається, твоя комплектація тобі повинна бути виднішою. Здебільшого в GL входять ГП керма, двигун середньої або високої потужності, можуть бути склопідйомники, магнітола, інколи кондюк, електродзеркала, рідко підігрів задниці, склоомивачів etc
а чого тоді третій гольф GT то 1.8 а GTI то 2.0? і шось пасата GTI не бачив ніразу... такі позначення напевно стусуються тільки 2 гольфів, джеттів і скіроків
Відповідь: GL&CL Тут хтось лінку кидав про Фолькси. Так от, там можна знайти все про свою тачку (якщо звісно відомо шо воно таке). Є опис всіх модифікації і всі навороти які ставились.8) В мене ннаприклад показало навіть малюночок з фоткою дверної ообивки внутрішньої. Вибираєте свою тачку, потім модифікацію і все. Ось лінк. www.doppel-wobber.de
Відповідь: GL&CL Der GTI wurde mit den normalen Achtventiler (115 PS) und mit den 16V (150 PS) produziert - то для пана Флая
Відповідь: GL&CL Бо злісні тюнери позривали букви і позаварювали всі щілини і панелі. Букви безумовно ховаються в глибині шпакльовки і грунтовки...:mrgreen:
Відповідь: GL&CL А 1.8 який? Буває, що 1,8 є потужнішим від 2,0. Наприклад 1,8 16в (КР) є на 4 к.с. сильнішим від 2,0 16в (9А). Вже не кажу про G-60 (1,8 160 к.с). Якщо обидва восьмиклапанні, тоді складно сказати, мабуть все-таки мною вказане питання стосується даного модельного року - напр. у 1984-му ГТ-Сірки комплектувалися не менше 100 к.с., у 88-му це 139 к.с., а в 1992-му найпотужніші версії мали тільки 112 к.с.