Час від часу лампочка поворотників на панелі починає клацати у два рази швидше і всі поворотники з одніє сторони не працюють. Причому проблема тільки з лівим поворотниками. Де шукати проблему - реле, проводка, перемикач поворотів?
99% шо коротить десь проводка. Мав подібну ситуацію, проблема була в задньому лівому ліхтарі, вода троха підтікала і мочила контакти. Такшо раджу почати з фішок на всіх лампочках, потім дроти продзвонювати, потім реле, аж поітм лізти до перемикача поворотів.... Але я думаю все закінчиться дротами. Взагалі, коли починає мигати вдвічі швидше то це значить шо якась лампочка перегорівша. В твому випадку може бути шо відходить контакт... Шукай.
Таки проблема була в перемикачі. Прийшлось зняти, розібрати і почистити контакти. Тепер політ нормальний...
В мене наступна проблема при вмиканні поворота повороти то мигають або тільки світяться вчому річ-реле?
Колись було таке - при включенні повороту натискання педалі тормозу призводило до того, що повороти не мигали, а світили. Почистив дорожки плати задніх фонарів, де вставляються лампи поворотників та стоп-сигналів, і проблема щезла - замикало саме там при натисканні педалі тормоза. Але якщо просто час від часу то мигають, то просто світяться, мабуть реле або контакти до нього.
100% аналогічна проблема була, правда прийшлось замінити плату, бо доріжки були в дуже поганому стані.