Проблема така. Закриваю на сигналку, все нормально (пікає і затягує ЦЗ), потім через пару сек повторна дотяжка (контролька:D), але через пару сек після цього знов вкл ЦЗ причому безперервно, тягне і все тут. Відкривання - закривання допомагає, але не систематично. Проста постановка на ЦЗ, такий глюк зберігається. Причому повторюсь, таке 1 раз на 10 закривань. Що шукати?
Шукати або підсос повітря в пневмосистемі ЦЗ, або новий компресор замка. І не бався з цим, бо вибухне компресор.
Там гляну. А ще в мене коли двері закриваються, лючок бензобака відкривається і навпаки. Всі майстри пасують перед цим.
в мене така сама проблема була. хоча в мене було блокування повністю.в тебе напевно проблема порушення герметичності.відсотків на 90. але якщо ні. то я зробив таке перепаяв всю плату в насосі.і поміняв замок в дверці(він був розбитий і контакти замикали. тіпа контактна група.) але спочатку перепаяй плати всетаки роки мікротріщини 100% є.
ну напевно що краще але в рази дорожче... там сам насос тільки 400-450 грн. коштує казали що і за 350 можна купити.
а то перепайка 30 грн. і ще мені замінили щось в замку від дверки ще 40 грн. разом 90.. так що дивись сам.але я ж написав що цей варіант перевіряй після пережатої трубки. а ще простіше я так в себе перевіряв чи система герметична. 1)зняв паралоново-пластиковий чихол з насоса 2)відєднав трубку через яку йде повітря. 3)закрив пальцем отвір в насосі.якщо працює значить проблема в негерметичності якщо ні пробуй мій варіант.....
От блін проблема, цей глюк вилазить досить рідко, раз на 10-15 (а може і рідше) закривань. Але стрьомно, кожен раз стою і слухаю 1-2хв.