В мене така ось фігня з цифровим годинником в Г2. Коли машина на стоянці, він йде нормально і не збивається. Коли заведу - через пару секунд цифри пропадають взагалі. Коли їду - деколи може запуститись з нуля, а деколи ні. Ставлю на стоянку - через якийсь час годинник появляється і йде, поки знову не заведу. Акум новий, зарядка ніби нормальна. Може хтось підскаже? Не знаю, забити на це, чи може це свідчить про якусь серйознішу проблему з електрикою? :shok:
Ага але не забудь що "цифровий" врятлі живлеться напругою +12 В Я думаю проблема може бути викликана пересиханням електричних доріжок на самій друкованій платі панелі приладів.
Він живиться від мікросхеми-стабілізатора +10 V. Може на нього поступає занижена напруга? Але чому тоді при вимкненому запаленні годинник йде нормально, при працюючому двигуні вхідна напруга мала б бути більшою?
при вимкненому запаленні годинник живиться від АКБ стабільного джерела енергії, а коли працює двигун- від генератора. Можливо в тебе якісь неполадки з генератором, тобто напруга на ньому скаче в якомусь діапазоні (як приклад 9-14 В), а цифрові мікросхеми ой як не люблять не стабільну напругу. Але перш ніж колупатися в генераторі, яб радив тобі зняти панель приладів і продіагностувати в домашніх умовах.