В мене перестала вкл 1-ша і 2-га передачі , а замісь задньої вкл 1-ша , а якщо включати як задню і ручку вниз як на 2-гу - вкл 2-га , вже перевірив кулісу , там все ок , підказали мені що то механізм вибору передачі в коробці , хто знає до якого майстра можна з таким їхати , я вже в трьох був і всі морозяться братись за ремонт.
80677251075 Андрій сервіс форвард знаходиться на липовій алеї біля стадіону україна.. він то мені робив!
я колись там сам шось рагуліровав і в мене було то саме шо ти описав так сяк сам настроїв шоб включалась туда куда треба 1 2 і задня але пропала 5 :D а недавно знадобилась 5 поїхав до нього він мені зробив поміняв ті пласмаски і відрегулював всьо запчастини 25 грн і робото 40 чи 45
якщо маєш на увазі пласмаски на кулісі , то вони в мене добрі , я вчора розбирав дивився , тоже думав на них
то куліса розрегульована просто поїдь до майстра і нехай на підйомнику буде крутити, а ти будеш пробувати заганяти передачі!!
мені власне так і робив чювак номер якого я дав.. в нього тоже був гольф такшо він там всьо з закритими очами робить..
та куліси всі в зборі і деколи попадаються ті пружини окремо, може попадеться тобі шось таке під руки то маяч!!!
Та то не в кулісі справа ( , кулісу розбирали , дивились , там все ок , навіть зносу немає . Треба когось по коробках , той майстер якого ти давав сказав що глянути може , але по коробках не дуже , то я навіть не їхав до нього , бо мені вже 4 майстра таких дивились , що "глянути можуть" , а без задньої їздити в холосту тож не дуже , розчарувався я в тих слюсарах( . Наразі немав часу ще по коробках когось шукати бо на роботі зависаю цілий тиждень.
ти поїдь нехай продіагностують ти їм говориш як думаєш а насправді може ж бути справа в чомусь іншому!!!
Мені щось подібне робили майстри на "Ласточці",перший ряд наліво докінця,в кінці знову наліво,помоєму 2 гараж,звати Ростік(там 2 майстра),колись в нього був перший Гольф.
Знаю тільки одного спєца по іномар. коробках- Яша на "Млині" - перед Галицьким Перехрестям на свтлофорі направо.Телефону, на жаль, не маю.
Всім дякую за поради , вже все зробив в гаражах на кн Ольги Валєра , 12 ряд 24 гаражє. А на рахунок того Ростик про якого говорив Mexxxanik , я був в нього 2 рази і більше ніколи не поїду і нікому не раджу , чого пояснювати тут не буду). Зараз в мене все працює , але треба шукати нову кулісу , а , і ше пружинка тріснула в салоні , яка на нейтралку скидує , може хтось знає де купити можна?
В мене така хрень теж була... летів 100 хотів 5ту включити .. а замість 5тої 3 ... думав розібюсь... недуже приємне почуття було... потім задня пропала 1 включалась, з 2гої рушав... було діло... заїхав в магазин купив пласмаску за 5 грн закріпив катаюсь далі... . виходитть що через якусь какашку яка коштує 5 грн чуть не розбився... .