Глохне двигун

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем XFox, 12 лип 2007.

1. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Сьодні зрання збирався пхнути до Франківська, по роботі, завів машинку, вона собі працювала, і через деякий час просто тихенько заглохла, ну фігня думаю, завів, поїхав, метрів через 300 знову, знову завів, поїхав, метрів через 200 знову те саме, але вже не заводилася, стартер крутив, правда що я помітив, не працював паливний насос, карочі видзвонив друга, поїхали купили буксирувальний трос, бум тягти на сервіс, приїхали, я по приколу спробував завести, ніц, причепили трос, попробував ще раз, завів, попрацював мотор секунд 20 і заглох знову...
    Дотягли з Левицького на Наукову, там зупинилися, спробував завести, завів, правда обороти дуже низькі, по окружній ще раз глох, але заводилася зразу, що то мо бути, паливний насос помаленьку іде в попу? :-|

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Глохне двигун

Подібно на насос, але треба дивитись. В ідеалі потрібно поміряти тиск, який він видає, має бути не менше 5 атм. А так, по звуку (перед смертю насос голосно жужить, буває ше і з перебоями) попробуй встановити. Ше один варіант: ставиш замість реле наоса перемичку (дріт на дві найширші клеми в коробці релюшок), знімаєш гумову "черепаху" з воздухоміра, і піднімаєш напорний диск. Якшо форсунки не "пищать", значить не подається бензин. причини: забитий фільтр,забита сітка в штуцері центральної подачі бензину на дозаторі, забитий дозатор (малоімовірно, шо настільки, але буває, сам бачив), здохший насос (викупати по звуку, або манометром).
    пи.си.Де стоїть машина?

3. XFox

XFox Місцевий

Машинка наразі біля роботи (кінець Городоцької). Сам пхатися туди не хочу, бо ще не шарю :)

Де доречі мона насоса перевірити, ну і все там інше? Бо замахався шукати...

Насос жужжить... :) Голосно жужжить, хоча не маю з чим порівнювати :) Жужжав вже коли взяв машину

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

На китайській стіні в Андрія є манометри, можна перевірити. Якшо насос здох, прийдеться міняти, новий 750 грн., б/у відреставрований з гарантією-70-80 у.е.
    Все інше можна перевірити/промити/настроїти самому, для початку послухай, які звуки видає насос і зроби то, шо я тобі написав.

• Подобається Подобається x 1
  5. XFox

XFox Місцевий

Не шарю я в тих черепахах, та і немає де експерементувати, мабуть поїду шукати Андрія того завтра, дякую за поради, слух, а мо в тебе є його тел моб?

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Телефон кинув в приват. Але дорого в нього, і скаже поміняти пів машини, і не гарантія, шо зробить все нормально, бо в нього купа машин вічно, між якими він бігає, хоча майстер толковий. Працює зранку і до 14.00, черги нереальні.
    А ше я тобі зразу казав, шо прийдеться тобі самому в жоптроніку хоч мінімально роздуплятись, якшо хочеш нормально їздити на такій машинці.
    Треба буде якось подивитись до твого інжектора.

7. Ласточка

Ласточка Новачок

любитель без авто

В чому справа? В аптеці , що Віагра закінчилась?:oops:

8. Ласточка

Ласточка Новачок

любитель без авто

Там напевно завелись бджоли.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Гер Тревел, до Вас клієнт в колектор :grin:

10. Ласточка

Ласточка Новачок

любитель без авто

Додайте пояснюючу записку, будь ласка:shock:

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

новий флудер на районі ну нічого в колекторі попатякаємо !!!:twisted:

12. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Молодець Ласточка!!!І хто вам сказав що це флуд??? Це ж просто РЕКЛАМНА ПАУЗА !!!
    Правильно дзівчонки!!! Давайти їм більше Віагри в двигун і в підкапотний простір заодне, щоб вони про нас не забували!!

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

жіноча солідарність під грифом "рекламна пауза" :mrgreen:

Фокс, я також 12 пхав в той Франик, би підібрав тебе якби знав що ти поламався.

14. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

а чого так скупо про Франик?! а де опис з подробицями поїздки та перебуванням 12го Кіндера у Франківську?:roll:

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

в темі Фільми про Гольфи

16. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Привіт Всім! так як тема така вже є, то хочу додати до неї свою проблему! В мене audi 80 b2 coupe, мотор 1,9 карбюратор, є гідропідсилювач руля! Проблема наступна, мотор глохне на холостих(тобто не повністю зупиняється. а починають обороти скакати від 400-600 до 1000 і так ривками) коли кручу руль на місці(але не до упора а навіть чуть і починає глохнути і дьоргати), і ще така сама проблема присутня коли ввечері при фарах стою на світлофорі трошки більше 2 хв теж починає його чуть ковбасити(але рульв цей час не кручу). Порадьте будь-ласка в чому може бути проблема?! Думаю на генератор, але чи він може бути причиною такого?! Дякую

17. TrAnce

TrAnce Початківець

Passat variant B4 GT 1994г/р дв.2Е, МКПП
    може сам гідрак підклинює, іде нагрузка на мотор оберти починають плавати, а на трасі не відчувається ніяких ситуацій...не дьоргається ніби бенза раз поступає а раз не поступає??

18. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Та ні на трасі все добре, руль крутиться нормально, ніяких заїдань чи навантажень на руль, і мотор стабільно працює! Ці проблеми починаються на холостих і на місці, але як я вже казав, буває така ситуація і коли руль не крутиш, а просто стоїш на місці з включенеми фарами ввечері! І ще одне хотів додати, в мене бензонасос не електричний, а механічний від розпредвала!

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Руль тут ні до чого....просто так співпадає. В карбюраторі жиклери ХХ позабивались, або вакуум десь підсос має... Плюс АКБ напевно слабенька.. от воно все на купу тобі і трясе мотором

• Подобається Подобається x 1
  20. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Я був в карбюраторщика 3 тижні тому, добре що ще є гарантія))) Тому напевно треба їхати до нього і по можливості акум міняти і генератор теж в ремонт здавати, бо він теж вимахується) Дякую за фахову пораду!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)