Глохне машина! Хелп!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем OstapGolf2, 14 кві 2014.

1. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Привіт всім народ!

Моя перша пригода! =)

Так як не працює датчик бензину (поки що) в мене закінчилось пальне і я став майже перед самим домом, добре шо не десь інше). Заправляю 92. Видзвонив знайомого в нього була бутилка 92 і ше в каністрпі якась Укрнафтівська 95супер, але вона чомусь дешевша за 92! Залили 92 покрутили - не заводиться, потім долили тої 95-с десь 2 літри і вона завелась супер!
    Зранку заводжу - завелась, прогрів, сьо ок, їхати і вона починає рвати і глохнути! Блін, паніка, машина перших 2 тижні в мене не шарю нічого (чайник) Завожу - на холостих глохне, коли газую то працює, вот так глох но доперся на окко залив 10 л 92 і дальше то саме, в результаті машину залишив не далеко від заправки сам на маршрутку і на роботу!

Переживаю, шо робити тепер? Чи приїду погазую трохи і всьо норм буде?

:pardon:

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Міг бензонасос здохнути. Не можна виїжджати бензин до кінця.

3. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Я б починав з бензинових фільтрів. Тобто чи є у фільтрах бензин, чи немає там бруду. Можливо десь щось забилося і не поступає бензин.
    Можливий варіант, що забилася сітка в бензобаку. Але тоді у фільтрах буде мало бензини.

4. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    І шо робити, я так поняв шо воно само собою працювати не почне? =)

5. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Для початку, де хоть машина стоїть?

6. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Біля заправки ОККО біля левандівського моста!

7. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
  8. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Буду туди їхати після роботи. Можу підїхати глянути десь 18-18.30.

Треба в першу чергу дивитися чи качає бензин після бензонасоса. Взяти півторалітрофу пляшку, зняти бензиновий шланг з карбюратора і крутити стартером. Тоді можна робити якісь висновки.

9. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Я на роботі тоже до 18-00, не знаю чи до 18-30 встигну, до 18-45 точно... може, якщо б вам підійшло могли б там зустрітись в такий час..=)

10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    я так розумію там карб? могло десь шось забитись, коли їхало на останніх грамах (фактично на осаді)

11. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    можливо, але ж прогрівав зранку, все норм працювала... а потім почалось

12. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    бруд десь в каналі, може то пропускати, то не пропускати паливо (або повітря)... мені в таких випадках допомагав карбюраторщик, але до нього ще треба добратись ))

13. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    я зрозумів... краще тоді її не довбати, а покликати когось хто розуміється...

14. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Ех, тобі ADAC б у пригоді став, шкода, що в україні такого практично немає

15. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    мав таку ж проблему...
    сам з Левандівки, тому ввечері теж можу під'їхати на ту заправку, навіть до гаража затягну, якщо треба буде)
    десь на 19-00 буду там, якщо шо мій номер 097-777-49-86 Олег;

16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    У мене було щось подібне, після того, як заправилася якоюсь фуєтою на wog. Крім того, що авто глохло і не хотіло заводитися, ще диміло, як паравоз...Заглохла в полі де машини їздять раз в пів години. Що тільки не думала - бензонасос полетів, свічки, дачики там всякі....Добрі люди допомогли....Зняли паливний шланг а звідти полилася якась вонюча рожева фігня....злили то нафік, залили нормальну бензину, авто пропчихалося, прос....ся і поїхало як ні в чому не було...Після того ще поміняла паливний фільтр і більше не заправляюся на цих заправках. Тепер за 16 грн. можна не бензи залити в бак а фігні всякої...

17. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Ой Олег, буду дуже Вам вдячний, я наберу о 19-00... просто сам я "0" в тому ділі, то моя перша машина, і 2 тижні тільки на ній

18. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    В мене та сама паніка))) Вже про це все тоже думаю і аж страшно, але надіюсь що нічого не поламалось, вона поїде і все буде ок... )

19. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    А ще я от не розумію. Чувак який в машинах ніхера не шарить - зазвичай б не доводив до пустого баку, а якщо вже довів - з пляшки б бадягу не доливав... !
    Чоловіче, ти чим думаєш, якщо думаєш взагалі.. ?! Тепер розрахуватись із добрим форумчанином-самаритянином вийде дорожче ніж було поставити датчик кількості бензини..
    Скупий платить двічі..

20. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Та що ж ти так насів на хлопчину. Каже ж що перша машина і 2 тижні тільки на ній їздить. Я думаю що коли ми починали їздити теж багато помилок допускали, в тому числі і їздили на пустому баку :D Все прийде з досвідом.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)