Народ, питання: 1. Чи можна їздити без "резонатора" (переднього глушителя)? 2. Яка роль "резонатора" 3. Які наслідки? 4. Чим хороший такий варіант і чим він поганий? 5. Чи сильно зміниться звук (чи буде сильно гудіти)?
Відповідь: Глушитель Катався я без резонатору. Не сподобалося(хоча й катався ні по своїй волі), зараз катаюся все, як надо і не тужу за тим, що резонатор у мене Є!!!! На високих обертах без резонатору типу дзюркоту високочастотного коливання було. Резонатор той глюк поборов!
Відповідь: Глушитель Тоді прейдеться ставити! Бо я думав купити новий глушитель, а замість резонатору поставити кусок труби. От і мене мучить чи варто так робити.
Відповідь: Глушитель в мене той резонатор прогорів в середені і дзвенить, неприємний звук, бо всю вихлопну ситему крім нього поміняв, думав не він, бо ззовні виглядає як новий а в середені капець йому,от буду міняти, бо без нього швидше прогорить глушник(я так думаю).
Відповідь: Глушитель А може порадити де краще (дешевше) взяти. Я був на базарчику на Зеленій, глушитель - 180 грн, резонатор - 150 грн. ну і вже кріплення до тих труб по 25 грн., хомути від 10 до 20 (залежно які).
Нельзя так сказать что хорошо это или плохо, без резонатора звук станет более громким и навряд ли вам понравиться, а вот если поставить нормальных глушитель то звук будет приятный, вот к примеру за приемлемую цену можно поставить выхлоп от UNIMIX, у них приемлемые цены. Я брал себе через их онлайн магазин все понравилось http://silenser.com.ua
1.Їздити можна 2.Резонатор предназначений для глушіння резонансних коливань які виникають під час догорання пального в системі вихлопа, ну і відповідно гасіння цього полуммя. 3.Наслідки це швидший вихід з ладу глушника, і відповідно більше шуму(звісно нестільки як з прямотоком) 4.З одної сторони гірше що зменшується ресурс глушника(% на 10), неприємний звук при скиданні газу з високих обертів(часто чути в "класиці") ну а плюс мабуть економія на резонаторі 5.Гудіти небуде, тобно звук майже незмінюється при наборі обертів лише при скиданні обертів хлопки в глушнику з високою частотою "дринчання"(написано правильно)