Глушитель

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Romko, 4 гру 2007.

1. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    Народ, питання:
    1. Чи можна їздити без "резонатора" (переднього глушителя)?
    2. Яка роль "резонатора"
    3. Які наслідки?
    4. Чим хороший такий варіант і чим він поганий?
    5. Чи сильно зміниться звук (чи буде сильно гудіти)?

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Глушитель

Катався я без резонатору. Не сподобалося(хоча й катався ні по своїй волі), зараз катаюся все, як надо і не тужу за тим, що резонатор у мене Є!!!! На високих обертах без резонатору типу дзюркоту високочастотного коливання було. Резонатор той глюк поборов! :)

3. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Тоді прейдеться ставити!
    Бо я думав купити новий глушитель, а замість резонатору поставити кусок труби. От і мене мучить чи варто так робити.

4. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

в мене той резонатор прогорів в середені і дзвенить, неприємний звук, бо всю вихлопну ситему крім нього поміняв, думав не він, бо ззовні виглядає як новий а в середені капець йому,от буду міняти, бо без нього швидше прогорить глушник(я так думаю).

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я таке теж чув. :)

6. Romko

Romko Active Member

VW Vento

А може порадити де краще (дешевше) взяти. Я був на базарчику на Зеленій, глушитель - 180 грн, резонатор - 150 грн. ну і вже кріплення до тих труб по 25 грн., хомути від 10 до 20 (залежно які).

7. muffler

muffler Новачок

Honda
    Нельзя так сказать что хорошо это или плохо, без резонатора звук станет более громким и навряд ли вам понравиться, а вот если поставить нормальных глушитель то звук будет приятный, вот к примеру за приемлемую цену можно поставить выхлоп от UNIMIX, у них приемлемые цены. Я брал себе через их онлайн магазин все понравилось http://silenser.com.ua

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    1.Їздити можна
    2.Резонатор предназначений для глушіння резонансних коливань які виникають під час догорання пального в системі вихлопа, ну і відповідно гасіння цього полуммя.
    3.Наслідки це швидший вихід з ладу глушника, і відповідно більше шуму(звісно нестільки як з прямотоком)
    4.З одної сторони гірше що зменшується ресурс глушника(% на 10), неприємний звук при скиданні газу з високих обертів(часто чути в "класиці") ну а плюс мабуть економія на резонаторі:)
    5.Гудіти небуде, тобно звук майже незмінюється при наборі обертів лише при скиданні обертів хлопки в глушнику з високою частотою "дринчання"(написано правильно)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)