Доброго дня, форумчани. Потребую вашої поради. Коротко по ситуації - проблеми з моноінжектором VW Golf 2 (принаймі я так думаю). Провал газу, ривки, іноді машина дуситься. Провода поміняв, свічі нові, контакти трамблера почистив (бігунок ніби без шату). Залив німецкий очищувач для моноінжекторів в бак - не нашкодило, але і не допомогло. Одним словом грішу на моноінжектор. Сам розібрати і діагностувати не зможу, порекомендуйте, будь ласка, куди можна звернутись у Львові? Сервіс чи гаражні майстри - хто добре знайомий з паливною системою VW Golf 2? P.S. Акумулятор новый, авто заводится миттєво завжди, на холостому ході мотор працює рівно не троїть.
В мене зараз така сама фігня. Все перевірили, все що можливо почистили, замінили проводку(не всюди правда), але провали газу лишились. Приїхав на майстерню до електрика і оказалось шо в мене проблеми з блоком управління, вприскування топлива.
на Перфецького є автобазар. На території базару є точка - ремон\діагностика інжекторів, працює там 2 Олега 0679325049. Рекомендую. Діагностика зараз коштує 130грн. Зато каже всі нюанси. Сам був там два рази. І двічі виправляли казуси в моїй машині. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2