вітання! В машині стали помітні короткочасні «провали» під час руху. Особливо при розгоні, 2-3 передачі. При рівномірному натиску на педаль газу таке відчуття ніби як короткі скидання газу. Поміняв фільтр палива, кришку трамблера, бігунок. Підкажіть хто що знає Наперед вдячний!
в мене і на першій таке буває, шо радили робити і шо робив: 1) електрику зверху всі контакти попідчищали, позаізольовували 2) на високовольтних проводах, шо на свічках кріплені, стали поімітні тріщинки і погризини (щур поласував) 3) підрегулював карб 4) все одно бувають глюки, знаю що в мене ще проблеми зі счепленням, кажуть шо це не відчутно коли диск прокручується і машина тупить, коли поміняю счеплення надіюсь вже все буде ок! =))
Переважно на Укрнафті. Вже досить тривалий час. Раніше такого не було. Та й зараз якось дуже періодично проявляється. На ХХ двигун працює рівненько.
викрути свічки перевір на предмет нагару і стан електродів. якщо маєш стробоскоп глян на кут запалення, немаєш то вистав по мітках.
Виглядає, що коробка передач пішла спочивати. Підкажіть що може вартувати 5тиступка і де знайти можна. Дякую.
Доброго дня. Вона пасує до мого авта, чи це треба ще на місці дивитись? Встановлення можливе? CHD - це добре чи погано? Дякую.
Ого, це так коробки 5-ступінчасті до 1,3 подешевшали? Раніше памятаю стільки коштували для 1,6 і 1,8, а для 1,3 порядка 300 уо.
Навіть не знав,що до 1.3 кпп5ступка дорожча.Віддаю недорого,бо лежить без діла.В авто буде стояти зовісім інше двігло.Двигун масла не брав,але димок вже був,кпп працювало супер.