Golf 2 подорож в Болгарію!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем OstapGolf2, 19 тра 2014.

1. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Народ привіт всім!
    Маю гольф 2 =) Вроді нормальний і маю шалену ідею, я з дівчиною і ше 1 пара, на мої машинці хочемо заїхати в Болгарію! Чи реально це зробити на старенькому гольфі, чи краще не ризикувати? =) Якщо підрахувати що автобус тда-назд 75Є з людини, то з 4-ьох на машині дешевше по бензині виходить і на мою думку цікавіше =)

Основне питання чи витримає таке гольф =))

Дякую за поради за всі "за" і "проти" =)

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    автобус 75Є - чьото малувату.. ЛАЗ хіба ))

так, самостійно мало би дешевше бути, але врахуй, що тобі крім заправок потрібно буде купит "зеленку" і оплачувати платні дороги. ну і не забувай, що літати за кордоном, як у нас не получиться, пуліцаї взяток не беруть... а там є такі дороги, що аж хочеться придавити.
    по дистанції - то десь 1200км в одну сторону. якщо ще одни водій буде з тобою, то спокійнто за 20год +- можна заїхати (то вже разом з простоєм на кордоні).

пройди повний огляд на хорошому СТО, заміни всі деталі, по яких може бути питання, і можна їхати... але вважай, бо без кондюка їхати буде важко.
    удачі )

3. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    На СТО це обов"язковіше нікуди =)) Щоб весь відпочинок не потратити на ремонт шоб назад добратись =))) А 75 євро, принаймі минулого року так їздив) автобус норм) Туда мерседес назад якесь інше але тож норм був =))

Страшно просто, машину маю другий місяць)) ВІроді норм вже їздить основне все підробив, єдине шини залишилось =) Не знаю наважуватись на таку пригоду на гольфі чи ні =)))

4. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    З такими питаннями, чесно, краще до ворожки.. Таких тут, думаю, немає ))
    Ну або на крайняк до підгорецьких монашок )))

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А чо не витримає? Пфф. Шо там їхати, то саме шо говорити шо через 3000км в місті проїхавши він розвалиться))
    Їдеш собі та й їдеш)) Я пасатом ганяв по 24-27годин не глушив його їздив. І нічо, літає як має бути. Головне не перейматися і менше про то думати.
    Їхати однозначно. Машина для того шоб їздити.

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А можете детальніше розписати куди саме їдете і коли, можливо ми б з друзями на віваро теж підключились і підстрахівка була б)

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

7. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Витримає аж бігом. Якщо в чомусь не впевнений, заїдь на СТО, подивись-поміняй. Я своєю джеткою, декілька разів їздив літом в Крим і нічого, далі бігає. Як на мене, то це буде хороша розминка для твого гольфа.

8. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Привіт! Класно, дякую, аж в твому дописі ше натхнення добавилось =)))

Привіт! Ми ще конкретно не знаємо коли, оскільки думаєм чи поїдемо машиною, чи автобусом і підібрати місце треба думаю в 10-тих числах червня поїдемо в Сонячний берег або святий Влас, це впринципі поряд, а вик оли плануєте? Якщо би їхали разом то можна було б в одне місце, компанією 100% веселіше =)) Ми шукаємо якийсь поекономніше готель, тому впринципі з місцем будемо оприділятись в залежності від ціни =)

9. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Привіт! Дякую)) Напевно буду їхати, принаймі зараз весь на емоціях би вже їхав =))) Дівчина моя також на машині хоче)) Так шо тепер трохи впевненіше поставлюсь до подорожі, мене трохи заспокоїли ваші дописи))

А вот Себастіян дуже, дуже оптимістично)))) Після таких ворожок вже би було дійсно страшно їхати хДД

10. WANTED

WANTED Місцевий

Я планував взагалі то в Алушту, бо з роботи путівка. А тепер бачу, що краще не планувати, а зробити щось спонтанно. Але на Червень мене напевно не пустять у відпустку.

11. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Доречі, можу порадити класний готель в болгарії, 10 метрів від пляжу, дешевий і прикольний + місце класне
    А відносно того чи оптимістичний мій допис- твоє питання: чи реально ?
    Реально все, але треба враховувати ступінь ризику.. Це ціла теорія є про то, дуже дійова! Шукай в неті..

Для елементарного прикладу: Поїхати на новенькому гольфі 7мому - кінцевий ступінь ризику нехай +7%, твоя планка прийняття рішення лежить при ступені +15%, поїхати на старому гольф - кінцевий ризик, для прикладу - 35%, відповідно над планкою, відповідно рішення не приймається!

Це діє лише коли чітко встановлена кінцева ціль, в твому випадку - відпочити на морі...
    Якщо ж ціль є нові пригоди.. то тоді зовсім інший розрахунок )

Теорію Ймовірностей в універі вчив ?

Останнє редагування: 19 тра 2014
  12. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Для Віваро... :mocking::lol:;)

• Подобається Подобається x 1
  13. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Чому? Якщо гольф поломається його можна буде запхати в то віваро і ще місце для 4х пасажирів з гольфа лишиться ))
    Чувак недавно Х6 в буса впхав і нічо.. нормально ))

P.S.: карми відніміть хтось, бо щось багато дуже.. ((

14. WANTED

WANTED Місцевий

Ха ха, а шо і таке можливе) так що в точку)
    Їхали минулого року в Одесу на трафіку, то без проблем, чувак ним і в Пітер і в Московію ганяє, надійна тачка, а віваро то майже те саме)

15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Доречі, можете машиною в катовіце поїхати, а звідти літаком в бургас або варну

16. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Це все ти дуже правильно розмишляєш =))) Пригод хочеться - але позитивних (поломок і всього такого не треба) тому оптимізм бере своє =)))

Підкажи готель =)) Якщо дійсно дешево і класно - то візьму до уваги =)

17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
  18. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
  19. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    О, прікольно.. а собі хату зняти не хотіли десь подальше від пляжу, тоді б на компанію людей взагалі б херня вийшла, а до пляжу машиною

20. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Та там машиною особо до пляжу помоїму не поїздиш, там нема де її залишити, народу дуже багато)) А так там на території готелю її залишати можна а до пляжу 10 хв, можна топати))

Ше плюс шо там сніданки включені)) Типу зранку встав, поснідав і на море зразу, бо голодним ну його нафік) а вже під вечір можна в кафешки, там не дорого і самчно + прогулянка і все таке)) Як уявлю собі то всьо то вже аж не можу всидіти тут в тому кріслі на роботі =))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)