Golf 2 з коробкою автомат?!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Bodyn, 2 вер 2009.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Ваші думки на рахунок цього, пропонують брати, але я сумніваюсь....

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я думаю з автоматом можна брати ,але більш потужні авто,а взагалі кому як.Ще один нюанс коробка вже стара (це мінус),але двигун має бути хороший(це плюс),якщо підходить ціна і авто нормальне то з часом можна поставити механічну коробку.

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Автомобіль 86 року, 1.6 бензин

4. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    Суто теоретичні роздуми, але автомат на Г2, 86 р.в., це вже на мою думку труп. Звичайно що перевірити його роботу треба, якщо ще більш-менш живий, то брати. Але мати на увазі, що ремонт цього автомата при нормальних з/ч стане десь в 1,5 - 2 т.ЮСД (поправте, якщо помиляюсь). Зрозуміло, що при вартості даної машини 4-6 т.ЮСД, в цю машину ніхто такого бабла не вливав. Тому скоріш за все, що "зроблений на продаж". Біда в тому, що не знатимеш де і коли, і на якому перехресті чи полі тобі та коробка накриється і машина стане мертвим колом.
    Чув що втулюють на них механічні коробки, щоправда з педалями там тре погратися троха, треба в неті поритись на цю тему.
    Ну але "+" є те, що з цією коробкою, згідно чуток, добре двигун зберігається...

5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    думаю що просратись з автоматом машині не дасиш і перемикає він передачі так як зручно йому та двигуну а не так як поличиться тому стан у нього мабуть кращий ніж у наших механічних КПП. а взагалі - коробка на любителя. проїдся і вирішуй підійде вона тобі чи ні
    але розхід на автоматі більший

Останнє редагування: 2 вер 2009
  6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    сцу я брати, сцу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
  8. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
  9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    нєєє....рішив, автомат для дам)))) :gamer:

10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    И это правильно!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)