Я думаю з автоматом можна брати ,але більш потужні авто,а взагалі кому як.Ще один нюанс коробка вже стара (це мінус),але двигун має бути хороший(це плюс),якщо підходить ціна і авто нормальне то з часом можна поставити механічну коробку.
Суто теоретичні роздуми, але автомат на Г2, 86 р.в., це вже на мою думку труп. Звичайно що перевірити його роботу треба, якщо ще більш-менш живий, то брати. Але мати на увазі, що ремонт цього автомата при нормальних з/ч стане десь в 1,5 - 2 т.ЮСД (поправте, якщо помиляюсь). Зрозуміло, що при вартості даної машини 4-6 т.ЮСД, в цю машину ніхто такого бабла не вливав. Тому скоріш за все, що "зроблений на продаж". Біда в тому, що не знатимеш де і коли, і на якому перехресті чи полі тобі та коробка накриється і машина стане мертвим колом. Чув що втулюють на них механічні коробки, щоправда з педалями там тре погратися троха, треба в неті поритись на цю тему. Ну але "+" є те, що з цією коробкою, згідно чуток, добре двигун зберігається...
думаю що просратись з автоматом машині не дасиш і перемикає він передачі так як зручно йому та двигуну а не так як поличиться тому стан у нього мабуть кращий ніж у наших механічних КПП. а взагалі - коробка на любителя. проїдся і вирішуй підійде вона тобі чи ні але розхід на автоматі більший