Привіт всім. Підкажіть - чи легко зробити повнопривідний гольф з звичайного (без варіння і сверління) при умові що є донор? Тобто чи одинакові там кузова - і що треба міняти? Перекинути коробку (разом з двігом наприклад), кардан і задній міст замість балки. Kvass, може ти скажеш свою професійну точку зору?8)
Відповідь: Гольф Syncro - можливо зробити? Не можна... :evil: http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=43273
Відповідь: Гольф Syncro - можливо зробити? ну ти даєш мало того шо сам себе цитуєш то тепер сам даєш відповіді на свої питання
Відповідь: Гольф Syncro - можливо зробити? Якшо є донор то чо нє, зняв кузов з одного на свій переставив, приварив і гойра в Карпати на лижі.. ПиСи. Легше кантрі, там своя рама просто кузов зверху до неї прикручений... Складніше Сінхро бо там срака інша, але то всьо з лонжеронами міняється...
Відповідь: Гольф Syncro - можливо зробити? брату тополю тільки за то шо він з нами і постійно підтримує честь клубу вже треба дати зірочку !
Відповідь: Гольф Syncro - можливо зробити? Це все робиться дуже просто вирізаєш панель з номером зі свого гольфа і переварюєш на другий і нічого перекидати нетреба буде!
Відповідь: Гольф Syncro - можливо зробити? мені здається, що Кобра любить шкрябати на питання переварених панелей
Відповідь: Гольф Syncro - можливо зробити? вот в мене переварена, і шкробає не тільки кобра а й всі кому не лєнь скоро моя панель буде безномерна і безкольорна, але нічого страшного то всьо через гаї робиться законно