Ось, збираюся прикупити ІІ-ий Гольф, тепер і висну на всіх можливих форумах на цю тему. Жигулі скоро накажуть довго жити, фінансів на нове авто ... :roll: не зараз, не зараз... Ось уже кілька років хочу Гольф! Старенький, простенький, будь-який... І ось, під егідою близької смерті Жигулів, довелося настягати тисячі 4-4.5, і почати працювати в цьому напрямку. До холодів )). Взагалі-то я з Києва, але доходили такі чутки, що у Львові-Івано-Франківську саме Гольф купувати доцільно, логічно, і, головне -- дешевше, ніж в столиці. То може, місцеве панство буде люб'язним розтлумачити, що там у вас ))) і до чого, чи варто їхати саме в І.-Фр-ківськ (квитки вже куплені, правда, на цю суботу), чи справді дешево, чи не "кидають" на авто, привезених з-за бугра і т.д. Ну -- будь-яка інформація, включаючи плітки і домисли )) -- все згодиться. От. Дякую...
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? я сам більше у Києві, свою "джетту" брав у знайомого (але без знижок), у Франківську, казали, що у Києві дали б за неї приблизно на 500 у.о. більше знаю одного, який жене з-за бугра, в Калуші підремонтовує, в Київ ганяє продавати... з другого боку особисто знаю парубка, який навпаки, пригнав з Києва старенького "опеля-аскону" в Калуш Чисто теоретично, дуже суттєва різниця неможлива, бо сам розумієш, знаючи, що у Києві можна продати дорожче, наприклад на 700-800зелених, хіба б ти не потратив 50 на бензин, щоб перегнати і за 10 повернутися поїздом???
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Наскільки я знаю, то дешевший ринок був у луцьку, але мого старенького гольфа там оцінили дорожче ніж у нашому Львові
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Логічно... Просто я згадую ті благословенні часи, коли братан мій більше пів-року продавав Мікру... Щовихідні зрання він з муками та матюками їхав на автобазар, після обіду з ще більш гнусними матюками повертався -- і нічого... Правда, і ціну він за неї заломив немаленьку -- намагався поживитись, ушльопок малолітній )))))), та все одно -- пів-року... То, може, дехто боїться ганяти в Київ -- бо не факт, що там швидко продасться -- не відро яблук, все-таки... :/
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Їздив я в Луцьк на базар коли купував собі гольфа, я б не сказав що ціни там низькі. І побачене там мене вразило. Машини продають жахливі, просто лахміття, підготовлене до продажу (підшпакльоване підмальоване, попідклеюване,наглянцоване). Я їздив з людиною яка в цьому розбирається,і він мені показував всі ті косяки які ховають продавці :evil: . Ціни - дикі. Бачив тільки одного гольфа вартого уваги в дуже хорошому стані хотіли 5.600уе. А все інше просто лахміття. Ну і відповідно всі хто продає машини - перекупщики. :evil: . Особиста думка - я б там не купував би.
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? за 4000-4500 можна найти файного гольфа, може навіть GTI.
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? ...ось він -- промінь світла в цьому царстві массового пессимізму та зневіри! ))) Я ж розумію, що "4 ре та 12 бу -- хіба це гроші??" (с) Але ж мені не треба наворотів, ел.склопід-ків, абс-ів та інших кліматконтролів ))) Аби надійно бігав... І аби не впарили якої битої гидоти... А от побувавши недавно у Львові (ну, і на Хмельниччині-Тернопільщині доводилося) -- якось увагу привернуло те, що майже кожне третє авто -- Гольф. Мабуть же недарма... Спитали в таксистів (трускавецьких)-- а ті кажуть "так по цим дорогам, лиш він і витримує"... Це те, що мені треба -- стрибати по бордюрам на стоянці під домом (мій брат не вилазить на Селіці туди, куди я залізаю Жигулями) і підкорювати околиці міста Бровари, де наша КС база...
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? ОЦЕ ПРАВДА! мій дідо купив там трійку гольфа - ТО КАПЕЦЬ! Я думав що це тільки з ним таке стається:roll:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? ... додам своєї лепти. минулого року вирішив змінити авто на свіжіше і краще. Хотілося Шкоду Октаву, Ауді А4/А6 (100), Бора, Гольф4. Звісно приходивши на Львівський автобазар я зустрічав від 10-20 таких авто. Звісно вибрати по ціні, кольору, комплектації, року випуску було вкрай дуже важко. Довелося їхати до Киёва. Там вибір їх був приблизно 1000 на одному з базарів, що на об*їзній, що їхати на одесу (32 км від Львівської траси). Звідси мораль - вибрати є з чого, но банально мені за перший раз не вдалося вибрати жодного авто з перечислених вище, навіть на кінець базару я рішився купувати Мерседес с-класу 1998 року, який купили з-під носу. Веду до того, що не діло в базарі і в місті, а в хазяїні (перекупщикові) який ставить ціну. Бачив у Львові набагато дорожці ціни на аналогічне авто аніж стояли у Києві (різниця на Б4) була 4 тис долярів. Тому правда така, шукай де вибір більший, а ціну при тому виборі надибаєш обов*язково меншу, або зторгуєш до такої якої тобі треба.
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? У Луцьку колись був хороший базар, але не зараз. Ну а що скажете про Ів. Франківськ? :?:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Умовили... ))))) Завтра вранці їдемо на місцевий авторинок, прицінюємося-фотографуємо-записуємо координати, а ввечері на потяг і -- в Івано-Франківськ, поки враження від побаченого в Києві не "замилились" ))
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Дорожче. Але мій колега нещодавно купив BMW 525 91-го року за 5 тисяч. Вірно було сказано, що залежить від власника: Чи то Гобсек якийсь , чи нормальний власник( що є винятком) :grin:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Був я в франківську.... цієї неділі.... Ціни.... піпець! Я так поняв шо 6,5к за мою тачку то ше дуже дешево Там такі гроби по 6,8-7к стояли Правда єдине шо були файно напастовані Машин море, настілкьи дохера шо аж пройти важко. З чогось хорошого бачив два гольфа каунтрі (оті шо підняті і повний привід) з 91 і 92-го років за 7к і 8к відповідно. Ціни захмарні.... машини шо там є більшість вбиті в гавно, хороших мало
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Fly, де ж Ви були раніше??? ))) Саме так все і є -- зганяли ми до Франківська... Вибір, до речі, набагато більший, ніж у Києві (там він просто був відсутній, пара недобитків і все), але, в основному, теж -- або бензин (а хочу дизель), або старенькі двушки за 4.5, 4.9 (!!), а також 2 Country (один -- просто супер, ледве його покинули, але ж 8000 :///) Той, що 4,9 до обіду таки купив хтось, але з нами був "спец", сказав -- движок там хреновий... Один, за 5, подивитись не встигли, бо спізнились би до поїзда
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Didry де був, де був у Львові був Вот їздив на ціни глянути Дизель тих часі дуууууже не рекомендую купувати, черевато дорогим ремонтом двіжка, їх живих майже нема. П.С. А гольф каунтрі за 8к супер, я теж слюною тік
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Didry нарахунок вибору то Фарнківськ і Луцьк (за Одесу не знаю) то самі більші авторинки україни
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Я про те й говорив. Хто ще надумає їхати до Франика- кажіть, може з вами проїдусь , або підвезу
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Та вотно-то -- великий ринок (В Луцьку бувать не довелось, та і лаяли Луцьк тут же, вище), воно -- великий, але, як то було десь "А що, у вас вдома мало красивих жінок?" -- "Красивих -- багато, вірних -- мало" (с) Так от, машин багато, Гольфів -- мало ))
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Didry та ти жартуєш? Німці то коньок франківська! Просто падлюки орги ринку не сортують машини) (а прикольно б було). І той ринок обійти не виходить за раз... а німців там якраз дофіга
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? МИ з хлопцями обійшли ВЕСЬ! З тими, що там бувають час од часу... Вони сказали -- все, біше нема... з 9 ранку до часу дня... Угробили кросівки )) А ще купили Авто-продажу і обдзвонили те, що там було... Ніби нашли, але там чоловік міг бути зі служби лише після 8-ми, а в нас був поїзд на 19.40