Golf

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Golf, 23 гру 2009.

1. Golf

Golf Новачок

Volkswagen Golf-3
    Маю Golf-3 1997року іхала і почала давитися коли газуєш, скідає обороти так як не хватає топліва дивився до бензонасоса в роді робить але не іде чогось!Не напишете в чому може бути проблема?

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Напиши детальніше що за двигун ,карб чи інжектор.

3. Golf

Golf Новачок

Volkswagen Golf-3
    Привіт моноінжектор 1.4!

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Паливний фільтр давно міняв..?

5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Фільтр, Лямбда зонд, форсунка. . . Думаю, скоріш за все подається паливна суміш в неправильних пропорціях.

6. Shpakistan

Shpakistan Початківець

VW Passat B3/2E
    Клубна карта:
    000496
    В мене таке було.Коли мокро,купа калюж і т.д.Високовольтні дроти пробило.Ввечері або в темряві(гараж) заводиш двіжок,відкриваєшь капот.Якшо бачишь феєрверк на дротах, то скоро міняй, бо навернеться катушка.

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    аналогічна проблема була вчора ввечері - я чуть газу скину - вона перестає працювати. Таке відчуття - що нема бензи або іскри.

Прогазував по трасі на оборотах 4000-5000. Після того авто працює справно.
    причина проста - конденсат в баку. от його і захватило:bad:

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Буквально тільки з гаража! Ті самі симптоми: на холостих працює, тільки даси газу давиться, тільки не постійно а інколи на непрогрітому двигуні . Тестував все що можна і лямбду і форсунки і датчик повітря(все тестером) всі покази в нормі. А причина: ніколиб не подумали бензонасос в паливному баці. Він просто відламався і лежав на дні бака(я досі неможу зрозуміти як основний бензонасос закачував пальне!? пальне на дні а забірник вгорі?!).

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Чому не подумали. Це другий крок ... провірка насосу після провірки фільтрів. А потім уже треба дивитись до вприску

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ще можуть бути підгорівші контакти на кришці трамплера. в мене так скидувало оберти до 500. Завести - не можливо. почистив - машинка знову в польоті))

11. Fabion

Fabion Початківець

Golf - 3
    може коли були морози завправився чимто хировим і воно там троха попримерзало. І тому не дає норм подачу топлива що й викликало нехватку топлива. Хотя з хз) просто в ммого друга було щось тіпа того.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Щоб "воно" там троха примерзло при -20 то треба бензин з водою розбавити в пропорції 1:1... при таких пропорціях вже ніхто нікуди не їде
    А у твого знайомого напевне була соляра... а вона така - мерзне.

13. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    стосовно морозів..у знайомого бензиновий бумер 85року.. так той, ціэї ночі теж замерз.. я все тому що в системі і в баці була волога..(вона там завши є) і запраавлявся завши на нормальних заправках..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)