Маю Golf-3 1997року іхала і почала давитися коли газуєш, скідає обороти так як не хватає топліва дивився до бензонасоса в роді робить але не іде чогось!Не напишете в чому може бути проблема?
Фільтр, Лямбда зонд, форсунка. . . Думаю, скоріш за все подається паливна суміш в неправильних пропорціях.
В мене таке було.Коли мокро,купа калюж і т.д.Високовольтні дроти пробило.Ввечері або в темряві(гараж) заводиш двіжок,відкриваєшь капот.Якшо бачишь феєрверк на дротах, то скоро міняй, бо навернеться катушка.
аналогічна проблема була вчора ввечері - я чуть газу скину - вона перестає працювати. Таке відчуття - що нема бензи або іскри. Прогазував по трасі на оборотах 4000-5000. Після того авто працює справно. причина проста - конденсат в баку. от його і захватило
Буквально тільки з гаража! Ті самі симптоми: на холостих працює, тільки даси газу давиться, тільки не постійно а інколи на непрогрітому двигуні . Тестував все що можна і лямбду і форсунки і датчик повітря(все тестером) всі покази в нормі. А причина: ніколиб не подумали бензонасос в паливному баці. Він просто відламався і лежав на дні бака(я досі неможу зрозуміти як основний бензонасос закачував пальне!? пальне на дні а забірник вгорі?!).
Чому не подумали. Це другий крок ... провірка насосу після провірки фільтрів. А потім уже треба дивитись до вприску
ще можуть бути підгорівші контакти на кришці трамплера. в мене так скидувало оберти до 500. Завести - не можливо. почистив - машинка знову в польоті))
може коли були морози завправився чимто хировим і воно там троха попримерзало. І тому не дає норм подачу топлива що й викликало нехватку топлива. Хотя з хз) просто в ммого друга було щось тіпа того.
Щоб "воно" там троха примерзло при -20 то треба бензин з водою розбавити в пропорції 1:1... при таких пропорціях вже ніхто нікуди не їде А у твого знайомого напевне була соляра... а вона така - мерзне.
стосовно морозів..у знайомого бензиновий бумер 85року.. так той, ціэї ночі теж замерз.. я все тому що в системі і в баці була волога..(вона там завши є) і запраавлявся завши на нормальних заправках..