Golf1, не можу рушити....

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Ravel, 16 чер 2007.

1. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    Привіт усім!
    Вчора в мене трапилась така проблема,було все добре,машина їхала гарно,але потім стало неможливо тронутись на 1 передачі,та й на другій таке саме,таке відчуття,що рушаеш на 3 або 4. Проблема тільки з 1та2 передачами,бо коли машина розганяется-на 3та4 їде як і їхала....
    Вперше зіткнувся з таким,підскажіть що це може бути !!!

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Golf1, не можу рушити....

Опиши які саме симптоми (глохне, смикається, чорний дим, т.д. і т.п.)
    пи.си. може, курив просто шось вчора?

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

В мене таке було пару раз. 1 раз коли з кювету мене витягували і я газував сильно, 2 раз коли зимою прогрівав довго і після 300 метрів їзди почала дьоргатись. Проходило обидва рази після півгодинного остивання тачки. Грішу на бензонасос або можливо залиті свічки - хоча не впевнений, бо на холостих тоді працювала нормально. Таке враження шо при рушанні машина починає півсекунди розганятися а потім моментально дуситься і глохне.
    Ти вчора особо ніде не крутив двіг?

4. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

описую: вмикаю 1передачу,починаю рушати,якщо "сцепление" повністю бросити,то може смикати,або заглохнути,бо не їде нефіга,якщо ті пробував рушати з місця на 3 ті зрозуміеш як це;).На 2 спробував-те ж саме:sad:. Потім друзі сказали,що коли починаю рушати,з труби чорний дим...
    ...диск счеплення,але він був замінений ціею зимою на новий,і якщо б,допустимо це диск,то і на задній передачі вона б не їхала,але на задній добре все їде. А те що на 3 та 4 їде добре,це точно,бо коли з горки трохи розігнався,вмикнув 3-добре набирае обороти,потім 4 і машина гарно їде....
    ще коли капот підняв,дим йшов якийсь незрозумілий пару секунд... ???

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

...аааа, ну дык тут все ясно - коробка. Дуй до коробочника.
    Можливо замалий рівень масла в коробці - незнаю як у твоїй коробці, але може в тебе 1 і 2 передачі у верхній частині, а 3,4 і задня в нижній.
    Сьогодні в тебе то саме чи вже пройшло?

6. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

сьогодні ще не пробував!
    так а якщо рівень масла підняти?чи то уже не допоможе??

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Якщо проблема в рівні масла то понятно що поможе... аааа, до речі згадав!!! Я ж коли буксував з кювету, то було досить довго і під досить великим кутом. Відповідно масло в коробці зібралось не в тій частині коробки де треба і получилось що шестерні терлись фактично без масла... далі фізичні процеси в коробці слабо уявляю не рахуючи розширення металу від тертя. Тре тобі в мануалі глянути де в коробці яка шестерня.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Саса, не мороч людині голову.
    Скоріше за все це у тебе зламалася пластмаска на кулісі . Біла з таким круглим наконечником. Вона в магазині коштує 10 чи 20 грн. У мене коли та пласмаска в гольфі була зламалася, то були точно ті ж самі симптоми. Є типу така тяга у виді трубочки металевої і у неї на обох кінцях такі пласмаски. Реально втикалась тільки 3 і 4 передача. Замість 1, 2 і 5 включалася також 3 і 4. Подивися під капот під час переключення передач, помітиш. Там херня роботи.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

+1. Якщо в кпп немає масла, машина їде як їхала. 99%, що або те, про що каже Мартіні або розкрутився поперечний хомут ричага куліси. Друге лікується з ями, потрібно двох чоловік - один фіксує, інший перевіряє втикаємість передач.

10. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

ти був правий,замість 1 та 2 вмикалося 3та4,уже все настроїв.Всім дякую за допомогу!!!

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Хм... дуже вибачаюсь за дизінформацію і дуже дякую за корисну інфу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)