Гольфик дьргатись почав((

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GorSa, 20 тра 2011.

1. GorSa

GorSa Початківець

Golf III 1,6 1995 р.в.
    ситуація така: 2, 3, 4 передача, давлю тапок а він ривками набира швидкість, тобто з паузами... підкажіть шо то таке є? гольф 3 1,6 моноінжектор.... наперід всім дякую за думки і консультацію

2. kym

kym Аксакал

a 100
    причин може бути багато. Іх можна розбити на дві групи... звязані з електрикою і звязані з бензином. я б почав з найпростішого провірив чи бензофільтр не забитий і чи насос дає потрібний тиск. і друге перевірив всі електроконтакти повязані з вприском.

3. 07roman

07roman Новачок

мерседес
    в мене теж дьоргала, загнав на сервіс - сказали забита паливна система сміттям, продули паливну систему і вже пів року як нормально

4. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    глянь прокладку під моноінжектором,чи нема підсосу,було колись подібне...

5. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    Де саме продував на якому сервiсi?

6. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    Якщо причина в паливнiй системi раджу промити бак на його днi теж може бути багато смiття

7. kym

kym Аксакал

a 100
    перед тим як щось робити... дути чистити чи ще щось треба діагностику, а то так їзять від сервіса до сервіса, а проблема як була так і лишилась

8. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    Дуже дякую за допис. Так я прекрасно розумію що без діагностики нікуди. В мому випадку потрібно зняти паливний насос провірити на стенді і поставити назад задоволення не з дешевих на сервісі де я питався мені сказали 450 грн. Чесно кажучи трохи дорого. Тому власне і цікавлюся хто де робив такі речі і скільки це коштує. P.S. Зовсім забув в мене дизельна машина

9. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Та сама херня , такий самий Гольф 3 1.6 монік, якщо плавно нажимати тапку то їде нормально , завтра поміняю паливний фільтр, є підозра що то він тупить.

10. GorSa

GorSa Початківець

Golf III 1,6 1995 р.в.
    дякую за дописи, я почав саме з паливного фільтра, замінив його... потім проїхав 500 км лише по трасі тобто на швидкості 100-140... і машина перестала дьоргатись і тупити.. P.S. До того якце все почалося я 3 тижні їздив лише містом... і ще: дьоргатись почала коли в баку було дуже мало бензину, потім залив майже до повного і прогнав її на трасі... ось така історія... подивлюсь що буде далі.

11. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Фільтр не поміняв бо був на роботі, значить з ранку і до обіду їде прекрасно не дьоргаеться, температура в нормі, оберти стабільні короче все як завжди а потім починаеться вище описане, що замітив дьоргатись починае в пік жари на вулиці, ніч постоїть все ок їде супер до пів дня. Які мислі є на рахунок того?

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо б в тебе був не монік то я б сказав що насос підсів і при підвищеній температурі слабше качає... але на моніку насос дає тиск чуть більше карбюраторного... все таки дивись фільтр спочатку і дивись чи нема запаху бензину під капотом.

13. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Два дні дьоргалась і перестала і по сей день все ок, але температура на вулиці знизилась, купив фільтр, чекаю жару.

14. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    А мене проблема почала загострюватись. Якщо плавно розганяєш машину по трасі то до 90км\год машина набирає нормально, починаєш тиснути більше машина починає дьоргатись і потужність пропадає взагалі, трошки послаблюєш педаль, потужність появляться знову. Те саме відбувається і при різкому розгоні. Раніше це проявлялось рідше, тепер все частіше і частіше. Треба їхати робити діагностику паливного насосу поки ще не пізно!!! Форсунки виключаю зразу рік тому чистив, навряд чи вони та швидко могли забитись, хоча з якістю нашого пального все може бути,паливний фільтр міняв тоді коли чистив форсунки. Думаю куди поїхати, наразі знаю 2 сервіси по ремонту дизельної паливної апаратури: 1-й в Рясне 2 за мостом (але туди зараз важко доїхати), 2-й на Високому Замку біля Лікеро-горілчаного заводу. Куди поїхати ще не знаю??? Можливо хтось там вже був і може поділитися своїми враженнями або знає ще якісь сервіси??? Пишіть буду дуже вдячний

Останнє редагування: 1 чер 2011
  15. 07roman

07roman Новачок

мерседес
    Спробуй на Конюшинну на дизель сервіс - про них нормальні відгуки чув

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Насос тут може бути ні причому.... тут щось з подачею палива до насосу. Друге куда дивитись або може навіть перше - кут запалення...Який дим при різкому газі....коли тупить і коли ні

17. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    Не думаю що справа в запаленні, тоді машина глохнула б на холостих. При різкому газі іде чорний дим, тупить при швидкості більше 80 км/год або при різкому розгоні. Останнім часом ситуація погіршилась тупити почала при меншій швидкості і при менш різкому розгоні. Вчора тупила навіть на холостих.

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Масло попадає у систему вприску, скоро забється вприск, і взагалі заводитись не буде.

19. kym

kym Аксакал

a 100
    ]
    Чорний дим - не згорає до кінця солярка - ще раз кажу їдь перевір запалювання, або нема компресії. почни з найпростішого.

20. Grey

Grey Початківець

Гольф2 1.6Д
    Вже домовився з майстром. Всереду їду до нього. Побачимо шо там таке

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)