Друзяки, допоможіть знайти того жиклера для першої камери карба мого гольфа. Мож в кого убитий карб Pierburg 2E3 завалявся... або убитий гольф 1,3??? Маю постійні проблеми з завеликим розходом і переливом в двигун. На скільки я знаю у мене має стояти жиклер х95, а "добрі" майстри в свій час (я про то не знав) поставили 103... можна сказати "чіпанули" карб Так от, є 2 прохання: - знайти того жиклера х95 - або переконати що у мене стоїть правильний. ЗІ: жиклери окремо від карба не продають (принаймні там де я питав). ЗІЗІ: може хтось в кого 1,3 загляне в свій карб і скаже який в нього номінал!?
Відповідь: Головний паливний жиклер я колись в жиклер вставляв тонесенький дротик щоб частково прикрити дирочку. помагало.
Відповідь: Головний паливний жиклер Хм... дротик в жиклер... а зверху замотати за головку жиклера?... спасибі, варіант приймається. Якщо більше ніхто нічим не поможе то можливо так і зроблю. Хоча все таки сток і колхоз це две большие разницы
Відповідь: Головний паливний жиклер Думаю можна дістати - глянь на ebay.. Я для спарених веберів і то жикльори дістав на ebay - зайняло тиждень.
в мене на 2е3 з дифузорами 21 і 23 мм (030 129 016 B)на першій камері стоїть 102,5 і на іншому карбі тоже а повітряний х110. розхід 7л мотор 1272 см3
або переконати що у мене стоїть правильний. Привіт В тебе стоїть правильний - він відповідає повітряному ( котрий на відміну від ТАЗІКІВ не міняється ) В мому карбі номінал 102,5 переставлений ( був більший) на розхід сильно не вплинуло. Приїдь подивимось . Маю жикльори.
від девятки підходить один в один. можна купити в Наташі на базарі на артема. там є 95, 97.5, 100, 101, ... методом підбору добєшся оптимального співвідношення розхід-тяга.