горловина akl 1.6

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mina JR, 22 лют 2011.

1. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    всім привіт таке питання чи можна десь придбати горловину до мотора akl бо мені її клеяли, вона була тріснута і з під неї не сильно але трохи виганяє масло

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Що дальше тече...??? Блін .... вроді добре приклеїли. Місце там хренове.... видно від моторної вібрації не витримує. Окремо горловини нема ...вона в блоці з повітряно-дросельним патрубком. Напевно тре по шротах питати. Німаки вроді серйозні люди, а таку відповідальну штуку з пласмаси зробили. На старих двигунах це все металічне і машина на свалку а воно ще ціле.

3. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    та не тече але знову нальот такий на металі під кришкою трошки є(

4. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    я просто не бачив яких вона розмірів якщо не дуже велика то я можеб заказав мені на фпейзерному станку би виточили з металу )

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Це не получиться.... горловина разом з патрубком і кришкою і ще всяка фігурна фігня то одне ціле.
    Ну раз є нальот значить знову тріснула десь....зараза

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А може вентиляція картера?

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Та то якраз картерні гази разом з маслом випирають і срають. А воно там все таке делікатне, як дитячі забавки. Іще зверху декоративна кришка сидить впирається в ту горловину і теж вібрує від двигуна.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)