Ітак підшукую собі резинку на зиму R15 205\65 або 195\70. В гарному стані гарних виробників. 4 колесика одного виробника. Хто має гарненькі фотки буд-ласка сюда.
відкрився новий шрот по гумі на вул Торфяна від вул.Чорновола,але по зимовій напевно тільки у магазин по б.у зарано.
ну невже зарано що ні в кого не залишилось нічого з минулого року? По оголошеннях є вже море зими, але якось то їхати шукати де живе, і дивитись не маю часу. Краще хтось виклав би, прихвалив і я беру.
зима гарний стан порядний виробник 15 195/65 , 15 205/ 60. ну і на пробу чи влізе можна попробувати 15 195/70 або 15 205/65
Вибач друже я хочу 4 кола одного гатунку і трохи кращий протектор. А на літо можу взити 2 приблизно з таким протектором иої 2 літні десь в такому ж стані.
Є нові колеса, польська наварка Targum їх сайт http://www.targum.com.pl/ Відгуки теж є в неті. 195/65/15 1200грн. комплект.
Ну, тут як сказати..... Я разок купив наварку: 1. Два з чотирьох коліс не балансувались - прийшлось ставити на задню вісь. 2. Відкатали сезон і "Наварка" повідвалювалась. Брав в Польщі, під Ярославом, на самій фабриці. Тому краще бв нормальне, ніж наварене. До речі, в неділю на Кривчиці приїздить бус з німців і привозить гуму. 1. Досить пристойні ціни. 2. Великий вибір. 3. Резина ще відкатає 2-3 сезони(знос мінімальний)
На стоянці, де продають легковушки. Я три рази виїздив на ринок продавати жульку, і три рази він був, при чому, з забитим бусом шин і дисків.