Відповідь: GPS Вартість такого щастя залежить від "нафаршерованості" і коливається в районі 500-1000 баків. Є можливість загрузити карту України, тому, відповідно така штука є для нас актуальною.
Відповідь: GPS На виставці АвтоТех-2007, шо недавно була на Коперніка продавали КПК Asus (моделі не пам'ятаю) з встроєним GPS модулем за 400 у.о. В комплекті на вибір Карта України і Львівської області або карта Львова. Хоча купити КПК і поставити карту самому думаю буде не складно.
Відповідь: GPS Цікавився. Порядний ДжіПіЕс для порядного автомобіліста коштує від 400$. Може й не складно, але треба брати до уваги що карти до них не безкоштовні і на скільки я чув вартують в районі 150 у.е. в залежності від деталізації і обєму.
Відповідь: GPS GPS приймач коштує біля 500грн., а кишеньковий комп з GPS приймачем коштує від 400 долярів. Карти не проблєма!
Відповідь: GPS В мене є дофіга карт для ГПС. Львів, Україна, Карпати, Європа ітдітп. Навіть не впевнений, чи помістяться на сідюх. Купиш покет - дзвони, запишу. А ще стільки ж софту - програмулі, кодеки, теми, ігри etc.
Відповідь: GPS Недуже і дороге, на авто тех 2007 була представницька фірма у Львові я взнавав від 700 у.о. а дальше залежить від пантів, є карта Країни з докладним описом і номереми будинків 29 міст, + оновлення карти в тої фірми безкоштовно, на форумі ЛТК був чувак він тим займається зараз пошукаю ту тему і скину тобі! Додано через 9 хвилин http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=8&t=4765&st=0&sk=t&sd=a&hilit=GPS Ось заходь сюди там всеє, ціни фото і контактна людини!!!:mrgreen:
Відповідь: GPS Привіт! Я довго цікавився цією темою. Є багато різних варіантів. Для початку - принцип дії GPS-приймача. Він визначає твої абсолютні координати (широта, довгота). А вже далі програма для навігації співставляє ці дані і показує твоє положення на карті. Приймачі бувають різні - встроєні в КПК, або зовнішні, які підключаються по USB, або по BlueTooth. Сама програма для навігації може працювати або на PC, або на КПК, або (в моєму випадку) на Symbian-смартфоні (Nokia E50). Тепер про карти - вони є двох типів - векторні і растрові. Растрові - це просто картинки, з прив'язкою до координат. Веторні - це сукупнітсь напрямків. Якраз по векторних картах працюють програми, які прокладають маршрути автоматично. Для програм, які працюють з растровими картами - треба прокладати маршрут самому. Так, як я вже мав Symban-смартфон, то я докупив до нього собі GPS-приймач Nokia LD-3W. Приймач дуже хороший. Сигнал ловить дуже добре. Пробував - ловить навіть з бардачка. Тепер про програми для навігації. Для Європи - однозначно Tom-Tom navigator. Прога просто - супер. Постійно оновлюються карти. Недавно їздив по ній в Польщу, мені теба було в Любліні заїхати в три гуртовні. Я просто ввів адресу - місто, вулицю, номер будинку (навіть!!!) і все - доїхав без проблем. При чому Tom-Tom автоматично на ходу перепрокладає маршрут, якщо ти випадково не туди звернув, і каже куди їхати далі. На екран дивитися не обов'язково - там є голосові підказки, яких цілком достатньо. Короче - по Європі Tom-Tom рулить. Тепер про Україну. Тут я пробував іздити по багатьох програмах. Точної векторної карти (принаймні для смартів) я не знайшов. Кажуть що для КПК є така прога, як iGO. Я навіть десь маю під неї карту України. Але я її не пробував, так як не маю КПК. Ну і ще по Україні є така прога як Візіком. Кажуть тоже нічого. В принципі для КПК дуже класна прога є GisRussa. Для смартів по Україні я користуюсь растровими картами. Я конвертував їх з карт, які скачав з сайту travelgps.com.ua Для України там самі точні карти. Є навіть всі пшеничні села. А маршрут прокладаю на PC, закидаю його в смарт і їду. Ще багато чого цікавого можна почитати на форумі 4pda.ru. Там є розділ "навігація". Але його зразу не видно - потрібно зареєструватися.
Відповідь: GPS Думаю, що буде. В тебе на смарті стоїть Symbian 8.1. Для нього повинна бути SmartCom-Gps та TomTom 5.2. Карти я тобі запишу, качати не треба. В принципі я ще пошукаю під твій смарт. Якщо знайду проги (народні версії), і вони нормально стануть на смарт, можна буде взяти мій GPS приймач і попробувати, як воно працює.
Відповідь: GPS Ось знайшов SmartComGPS (народна версія) під 7-й Symbian. Спробуй чи в тебе піде на смарті. Додано через 5 хвилин http://rapidshare.com/files/28925310/SmartComGPS.v1.53b.S60.SymbianOS7.Cracked-OPDA.zip
Відповідь: GPS ну наскільки я зная в N72 нема вбудованого GPS приймача тому став софт не став він все одно буде непотрібен. Так шо боюсь шо немає смислу качати ту прогу ставити і т.д. нема заліза з яким той софт працює.
Відповідь: GPS Не обов'язково. Програма буде працювати. Можна дивитися карти, шукати об'єкти на картах. А зовнішній Bluetooth GPS приймач можна докупити. Nokia LD-3W коштує 500 грн.
Відповідь: GPS я і не казав шо прога не буде працювати, а на рахунок Bluetooth GPS, та можна чого ж не можна, а доречі та прога є під Symbian OS v9.1 ? перспектива дивитись карти на телефоні теж непогана
Відповідь: GPS коли їдеш на машині - маленький екран непадєцкі денервує. А ще там немає перемикання на нічний режим. Тому я - за КПК однозначно.