Грабанули мені хату...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем BOXER, 14 бер 2009.

1. BOXER

BOXER Active Member

Opel Astra G 1.6, Peugeot Partner
    Отака-то фігня в мене сталась...
    Позавчора між 20 і 21.30... мене не було, а брат якраз в той час пішов погуляти... більше нікого не було на хаті... от і пропасли це. В нас прибудований балкон з пластиковими дверима. ХЗ як їх відкрили, слідів взлому нема. З балкону двері в квартиру з євробрусу - їх просто стукнули по ходу і відкрили, а моя кімната на ключ закрита - вибили двері [цензура] і все перевернули!!
    Грошей таки не знайшли
    Потянули:
    - мій коханий Кенон С3 (з сумочкою, 8-ма акумуляторами і карточкою);
    - годинник зі Штатів Longines;
    - ланцюжок срібний (то більше ланЦЮГ - грамів 25) з хрестиком;
    - дві банківські карточки (одна пуста, другу заблокував вже).

Отак. А так - перевернули все.
    По-моєму, або не мали багато часу (бо навіть не все перерили...), або бики з рагулятніків (комерційний тут рядом і залізничного технікуму), або полунаркомани-малолєткі. Не взяли декількох хороших речей. Стаціонарний комп і не рухали.
    Шукали тільки гроші і всяке дрібне, я так зрозумів... Але мали час куртки в коридорі перерити і коробки з взуттям.

Викликали мєнтів, експерта, знімав пальчики. Ага, ше я помітив кров на виключателі світла у ванну (там теж рились в рушниках), експерт і кров взяв.
    Посиділи, понаписували заяви, вся хрєнь... Протягом 10 днів порушать кримінальну справу. Але от я не розумію, ЧОМУ треба 10 днів чекати і чому вони по гарячих слідах навіть нічого не збирались шукати...

П.с. Є в мене один клієнт, якого я підозрюю, на вихідних мабуть будуть питати його

П.п.с. Так детально описав, бо може комусь допоможу чимось... Бережіться.
    А я пробиваю і надіюсь.

Просив би вас повідомити, якщо хтось буде Кенон С3 з сумочкою пропонувати. ВІДМІННА ОЗНАКА фотіка: НЕМА кришечки на об"єктив, загубив я її. І її у Львові знайти практично неможливо. Хіба шо ше в когось спи%%ити...
    Буду вдячний, повірте
    Мій тел.: 8 093 10 80 280.

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    співчуваю

сумніваюся шо то хтось з абщаг
    я вот тіки не зрозумів нашо вони банківські картки взяли

3. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Сто пудово колгоспники "Доїжджеючі".

4. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Трохи не до теми: в нас недавно (правда як виявилось це вже 3тій випадок) 3 мужики зупинили маршрутку Львів-Броди. Перед входом витягли маски і зброю, позабирали все що було у людей. В тому числі і золото познімали! Один дєд немав при собі нічого то вибили золотого зуба і того забрали. Ніхто з органів так і не зайнявся цією справою!!! Так що бережіться!

5. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    взагаліто нормальною монтіровкою пластикове вікно відгинається то мені майстер казав який ставив вікна..

той хто жив в гуртожитку підтвердить мої слова..
    ті люди навіть як і надають комусь люлєй то тільки післятого як до них самі почнуть скакати..
    люди які пишуть про колгоспників мають обмежений всітогляд бо якби вони знали як живуть люди в гуртожитках то би не ліпили такого..

Юра, біля Рави та сама фігня 3 маршрутки вже випотрошили 2 на львів і одна на новояворівськ..

6. BOXER

BOXER Active Member

Не хочу нікого ображати, але саме в тих людей дуууже обмежений світогляд і потреби. Сам багатьох з них знаю, з багатьма зіштовхувався по життю... Звичайно, є нормальні люди, навіть генії думки, але переважно... Тим більше я більше акцентую на гуртожитку від Залізничного техніукуму - там після 9-го класу тупі малюки, які вирвались в місто на волю і просирають гроші батьків, а коли закінчуються, то... Не поодинокі випадки, коли саме в районі тих гуртожитків на когось нападали... Звичайно, часто і на них самих пацики нападали, розводили... Але ми не про це.

На рахунок карточок - думали розрахуватись собі в якійсь мережі... Не всі карточки вимагають пін-коду при розрахунку. Але ті якраз потребують.

Дякую за підтримку. Якшо шось почуєте - намячте, буду вдячний.

7. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Сволочі! Нафіга старого чіпати:russian_ru:

Останнє редагування: 15 бер 2009
  8. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    сочувствую. У меня у товарища в прошлом году на привокзальной через пристроенный балкон приподняли пласт. двери и хорошо почистили, так что ситуацию твою понимаю

9. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ти б час від часу в газетку "Ваш магазин" заглядував. може там твій фотік проскочить... малоймовірно, але там чуть не 3-тя частина крадена всяка фігня. моїм знайомим в схожій ситуації колись таке менти казали

10. BOXER

BOXER Active Member

По ходу є результат в моїй справі...
    Дзвонив сьогодні слідчому (ХЗ чому він мені сам не дзвонив??? :| ) і каже: "зловили твоїх злодіїв". Думаю, ніх собі :shock Питаю хто, шо. Каже, шо їх декілька (я не уточнював поки шо скільки саме), раніше судимі по ходу, старші (не малиші), признались в 5-ти пограбуваннях, признались, шо були в моїй квартирі... В них на хаті докуя техніки мєнти знайшлт (ДВД-плеєри, телевізори :shock , рушницю, купу іншого...). Казав, шо на днях мене туда повезуть, шоб шукав свої речі. Сцуко надіюсь, шо фотік ше десь там мля :angry

Цікаві такі моменти:
    1. Чи могли мєнти "якимось чином" заставити їх зізнатись в пограбув. моєї квартири, шоб не паритись далі з пошуками? Шо робити, якшо вони будуть говорити, шо були в мене, а в них не знайду своїх речей?
    2. Шо робити, якшо не знайду таки речей?? Якась компенсація (чув? шо на багато років може розтягнутись... :| ), яка там процедура, шо дєлать?
    Дякую за підтримку і відповіді ;)

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Позаминулу п'ятницю в городку серед білого дня почистили 5 квартир.

12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Може поможе
    1 стосовно речей- за гроші і золото можеш забути, фотік є шанс побачити.
    2 нічо не робити, радувати себе думкою, що знайдуть.Стосовно компенсації- проведу аналогію з авто, при поломці шарової можеш подати на дорожньо-комунальні служби в суд на компенсацію.Результат знаєш.
    Порада- не буде твого фотіка то бери рушницю і кажи ,що то фоторужьйо.Полізуть ті похитителі ще раз то ти їх всіх зафоткаєш нах.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)