Продається мотор, коробка, комп*ютер з проводкою і навісним 1.8 G60 з В3 пассата. компресор поломаний, але додається. на ходу. не першої свіжості. ЦІНИ СМІШНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! також є задній редуктор - також на продаж.:dance:
планую знімати десь з 10 червня. в коробці хвостовик на задок щось якби розбитий, шарудить, чути його. а редуктор має бути в нормі Балку не продаю
По ціні металолому, скільки даси?????? бо дійсно може щось і залишу, а решта - на лом, хай Ланосам роблять з нього мотори
ну так не серйозно... називай цифру від якої будуть відштовхуватись усі в торгах... Ато я зараз почну тоже смішити. Дам 20 баків ггг
не знаю! Там нормальний стартер, генератор, помпа нова ну що ще... ну десь розраховую на 1000 грн, можна більше, не відмовлюсь
готовий позбавити тебе підкапотного металолому за виключенням коробки і заднього приводу. А мотор з датчиками , генератор, стартер і мозги про запас можна забрати, і компресор для тренувань перед тим як розбирати свій
Компресора я вже розбирав, це що ти вчора бачив то сам корпус на машині. деталі в окремому ящичку, але все є. бо як він гавкнув, стався великий стук. Сталось це зранку, коли заводив машину, я подумав, може який підшипник накрився чи щось злетіло, бо конструкції не знав і не знав що можуть бути такі серйозні ускладнення. Як розібрав, то оптимізм впав до нуля
з Рівного до Луцька 70 км. Але мотор виймати і робити розпродаж буду після Трійці. Зараз треба машину. Я манав товар на таксі возити.