Привіт всім, Маю проблему коли відкриваю вікна то при їзді вони дуже тарабанять, якщо закриті то все нормально, може хтось з таким стикався? Що з ними можна зробити?
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Це напевно ущільнювачі. В знайомого на машині таке було, в нього зимою дуже замерзли вікна і в дверках ущільнювачі порозбухали і тепер тарабанять
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Вони і в мене гримлять. Причина. Думаю шо в тебе 3-х дверка, і перекошується скло.. тому і гримить. То по-моєму у всіх така хвороба. Якщо воно буде лягати в ущільнювач гриміти не повинно. Мені воно впринципі не мішає, бо вікон не відкриваю. Хоча один час хотів то побороти.
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Так в мене 3-дверка, тобто проблема в ущільнювачах? Попробую на вихідних зайнятись цим. Поки було холодно - вікон не відкривав тому і не помічав,а тепер на вулиці потепліло і почав відкривати вікна..
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Мабуть бо воно велике, або шось в механізмі непідтягнуто... Ти відкрий його і помало підтягуй, якщо перекошується то з задньої сторони воно буде перекошуватись і вилазити з ущільнювача..
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Імхо проблема в передній направляючій планці. Достатньо її трошки деформувати внизу і скло лягатиме чотко.
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Мав цю ж проблему в Джетті, коли розібрав дверку і пробував підтягнути, то зрозумів, що підтягнути не реально, треба направляючі з салазками міняти, довелося штучно в направляючі вставляти вкладиші (пласмасові), котрих вистарчало на 2-3 місці, потім знову, або міняти начинку, яку на шроті не знайти в доброму стані. Біда з тими старими машинами я в цьому переконався. :evil:
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна і в мене гримлять... але мені побарабану бо все ітак грмить кругом і ше я музику дуже голосно слухаю) а ше в мене труба прогоріла і дирчить - шо мені ті вікна!
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна А як ти дєвушці це поясниш? Що прогоріло то, гримить тут, перегоріло тама, не світить от здєсь, не гріє от тамка? :mrgreen:
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна блін а я думаю чого я вже майже рік дєвушки немаю... то бо вікна гримлять і не працює лампочка регуляторів пічки)
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Шариш, тепер в тебе буде куча дівчат, зроби міцним багажник, будеш їх туди штабелями класти.:mrgreen:
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Дюк вирішив дуже просто - продав гольфа і купив ауді .... Тепер не гримить, дюк?
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Я поборов гриміння шиб... Просто потрібно скурпульозно регілювати посадку шиби на механізмі склопідіймача! І мо трохи змастити склопідіймач (легше йому стало).
Відповідь: Гримлять передні бокові вікна Можна і в деталях, але часу мало. Ну основна проблема це завелика відстань між вертикальними саласками (планками) між якими шиба рухається. ПОТРІБНО ВІДРЕГУЛЮВАТИ! Там є, я вже не памятаю скільки, болтів 3-5 які фіксують (до внутрішньої частини дверей). Так от відпустити ці болти, змазати всі рухомі деталі і трос і тоді пробувати відкривати\закривати шибу дуже повільно... і в той час підтягувати болти так щоб звузити проєм по якому шиба рухається. ВиБаЧтЕ за сумбурну інструкцію але часу мало..... )