Гримлять передні супорта!

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем ROS, 14 лип 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Шось незнайшов подібну тему! Проблема така: гримлять на брещатці передні супорта. Ще нерозбирав, напевно направляючі. Хтось стикався з такою проблемою? Розбирати буду на вихідні. Колодки і гальмівний диск нові!

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    То можлтво не супорта а самі колодки. Там є така ситуація колодки розпирають такі дві пластинки і коли колодки зношуються на половину то ці платинки вже їх не тримакють а той можуть взагалі повилітати і тоді колодки гримлять.

3. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Ти правий, в мене така сама проблема. Проблема вирішується заміною тих "бляшок" /до моєї вони коштують 15 грн./. Але це не на довго з часом вони знов починають стукати. І по собі знаю шо воно дуже нервує таке враження шо їдеш на фірі, а не на нормальній машині. Якщо трошка прижати гальма тоді не стукає, я так деколи роблю, бо встидно так їхати. Я думав ця проблема тількі мене мучить.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Колись поміняв собі. Через місяць праве колесо(колодки) знов загреміли. Купив знов комплект, на правому поміняв і досі тьфу-тьфу.
    Якщо тобі вистарчить на одне колесо то віддам за самовивоз, вони в мене в гаражі валяються.
    ПС: їх треба міняти при заміні колодок

• Подобається Подобається x 1
  5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    у мене зараз поки колодки нові, то не гримить, а до заміни тоже харило на бруківці :)

6. Givi

Givi Початківець

VW Passat B4
    Проблема не обов'язково в колодках. В супорті є два пальці, вот вони і гримлять. Необхідно проводити реставрацію цих пальців. Адже ремкомплект також буде гриміти. А при реставраціїї ці пальці виточують під конус. В мене воно вже 25 тис. їздить і без проблем. Можу підкахати хорошого токара, але в м. Самбір.

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Можливо я неправий але на Г2 направляючі в виді циліндричних трубок які намертво затянуті болтами. А вже по ним рухаються супорта через пластмасову втулку і резинку. То навіть якщо останні зтираються там недостатньо зазору для торохтіння лише для підклинювання.
    А взагалі я згоден з рештою на рахунок металевих тримачів колодок, дзвін йде саме з відти.

8. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Це правда!!!
    Щось нехочеться точити,це ж гальма
    Власне, що і бляшки нові.
    В п'ятницю "вскрытие" покаже, грішу на резинки в цапфі і пластмасові втулки в направляючих супортів.

Останнє редагування: 15 лип 2009
  9. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт

В мене була така проблемка.
    Гремлять дійсно колодки .
    Пружинки треба правильно поставити і тоді вони тримають добре і довго .

10. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Мав подібну проблему на Г2, виявилося попередній власник поставив якісь польські гальмівні колодки які були трохи менші за розмірами(на 1мм) виявив коли приставив до нових Атешних. Також рекомендується супорт в місці прилягання пазів колодки злегка пришліфувати від виробітки і очистити іржу, може там майстри перестаралися і замість пройти "нульовкою" пройшли "на совість" напилкою, тому колодка і "гуляє".
    + тема про пружинки тоже актуальна,можна неправильно поставити.

11. joker

joker Початківець

VW PASSAT B3
    Клубна карта:
    000051
    А навіщо купувати нові?
    Ті пластинки (пружинки), що на колодках можна підігнути сильніше і все.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Хватає на місяць

• Подобається Подобається x 1
  13. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Все-таки вчора домахався до передніх гальмів. Нижні пластинки були на половину витерті і тарабанили, замінив на нові, замінив також нижні напраляючі супортів. Сьогодні все гуд, приємно їхати, нічого не дзенить. Велике дякую SASA за пружинки, дуже виручили!!!
    П.С. Діагноз - все-таки грішу на пружинки

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    так, виннi пружинки!

15. Cat1

Cat1 Новачок

Golf3 1.8mi ABS
    :nea:
    Надовго iх не вистачить.Поки не перебрав супорта( 2 ремкомплекта коштуе приблизно 250 грн)пружинки купляв кожних 3тис км.:

16. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Брав собі роки 2 тому таке:[​IMG]

самі резинки, там про фольц не вказано, але мені підійшли як треба. Платив приблизно 30 грн.

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Які нах резинки? Куда їх пхати? Є фотка самих девайсів? Або покажи на екзісті

18. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Девайси окремо не покажу, вже 2 роки як на авто стоять )))

хіба що так... )))

Останнє редагування: 3 жов 2009
  19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На гриміння супортів ці резинки не впливають ніяк. Це захисні кожухи які ставляться для того щоб болти (під внутрішній шестигранник) не закисали і не прикипали до супорта тому вважаю твій допис трошки "не в тєму".

20. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    міняв вчора колодки, одна сторона добре, а другу сторону неміг розкрутити, зірвані грані в болті. це можна зняти ці гумки і якось "взяти" болт пласкогубцями чи там треба висверлювати?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)