Вчора перевзував свого коня і виявив, що на задніх дискових гальмах зїло внутрішні колодки. Зовнішнім - нічого не бракує, майже нові. Все б нічого, тільки міняв їх приблизно рік тому. Пробіг - тисяч 15- 20. То у всіх така ситуація чи тільки в мене?
Тільки в тебе і в тих кого така проблема. Скоріше за все просто позакисали скоби на направляючих, розбирати, чистити і змащувати направлючі.
99% в мене колись давно таке було з переду, треба спеціальну смазку використовувати для направляючих.
Треба розібрати і подивитись. Я використовував АТЕ, коштував 40 грн. (при курсі 8 грн./$), але є ще якісь аналоги.
Якщо міняти направляючі - змащувати полюбому потрібно. Але для початку я б їха зняв і все вичистив там. Якщо на них виробітки немає - можна і не міняти.
99 це 99% спереді Ззаді ситуація майже навпаки 10% направляючі 90% клинить шток ручного гальма або поршень Вихід: реставрація супорта на СТО КОМФОРТ п.с. це в мене п.с.с. це не реклама
Шток ніби не клинить, ручнік працює. Я 2 роки тому як ставив, то все перебирав Правда то все я поставив на 1,6 дизель