Хотілося почути всі за і проти такого типу сигналізацій. Можливо в когось вже стоїть, то поділіться досвідом користування. А було б добре почути від людей на пряму звязаних з установкою і продажем таких штук.
То якби через мобільний? Є на то всякі "глушилки ",але як на мене норм штука і можна самому зробити . Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
І шо, нівкого такої сигналки нема?! За 7 днів на районі зробили диру в магазині і обчистили його, потім в білий день інший хлопнули, і на додачу вночі мою машину обчистили...куда котимся?!(ліричний відступ)
Я собі хотів зробити, але потім передумав, бо мав інші справи, може колись зроблю. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Bodyn пише , що хотів би щось почути про GSM-сигналізацію,так можна. Звертайтесь на вулицю Шевченка,120 ПП*Знак Якості* (район Янівського цвинтару)там продають автомобільні GSM 3x5 і менеджер дасть доступну інформацію.
А що саме вимагається від такої сигналізації? Звичайну сигналізацію замінювати повністю на GSM, то є погана ідея. Бо є ще місця де GSM зв’язку немає, тоді машину буде неможливо відкрити і закрити, і власник не буде знати про спробу відкриття машини. Крім того бувають моменти, коли мобільний зв’язок пропадає через аварію в оператора. Тому є сенс тільки використовувати як додатковий модуль, для повідомлення про спрацювання сигналізації. Але тоді вже краще використовувати комбіновану конфігурацію GSM/GPS, для того щоб отримати точні координати автомобіля(GSM має велику похибку при визначенні розташування мобільного телефону). Але GSM глушилки ніхто не відміняв. Тому найкращий варіант сигналізація з пейджером + GSM/GPS.
Як я чув , ту сигналку GSM 3x5 підключаєш паралельно до тої ,що стоїть і все. Маєш GSM сигналізацію і маячок ,де знаходиться авто(якщо зареєструвати маячок в компаній ,що надають послуги GSM звязку)От такі то справи.
Час від часу встановлюю. Можу проконсультувати. Сигналізація працює як звичайна є брилок з дисплеєм. Єдине що додається це повідомленя через телефон і можливо керувати з телефону. Також деякі сигналізації мають можливість відслітковувати місцезнаходження і деякі до 1 м точність(в міцях доброго сигналу GSM/GPS).
Скажу з свого досвіду немає такої системи з точністю 1 метр. погрішність GPS 15-20м. Навіть не обговорюється. нечітко скажете? а це для безпеки (наводка ракет и т.д. по цим координатам та інше, вам не потрібно знать), по прогрішність GSM мобільної сигналізації скажу 100-200 метрів. Для міста така погрішність самі розумієте (досить велика і важко відстежити авто якщо воно в гаражному кооперативі). про надійність скажу система надійна а про глушилку, частотний діапазон автосигналізації простіше заглушить чи грабером сканувать сигнал. GSM всі команди йдуть через мобільну мережу. Я собі на гараж поставив таку сигналізацію, прикольно працює можна послухать голоса всередині та полаятись на рідних які в гараж зайшли і не зняли з сигналки і відкрили))) є мікрофон та вихід на динамік.В моєму випадку все керується з мобільного без брелків. Від себе скажу на автомобіль можна ставить, система дорога + установка, також в місяць грн 30-50 викидать на рахунок сигналки. Все залежить від моделі сигналки та функцій, чим більше набамбасів та функцій тим більше тратиться трафіку та смс на сповіщення))) працюю в канторі де є всілякі спец цяцькі, тому про погрішність в курсі діла собі не хочу ставить)
Незнаю звітки така інфа у тебе. Я на практиці STARLINE A64 + GPS провіряв на відкритій місцевості правда. І крім того я написав до 1 метра. І скажу слідуюче що на відкритій місцевості за 10 м я невийшов. Пропоную скористатись мобільним з GPS і на відкритій місцевості скористатись - спробуй вийти ще з 5 м.
В полі менше перешкод тому координати чіткіше але похибка в будь якому випадку не менше 10 м. Працюємо з професійною технікою трекерами там модулі дорожчі та куди розвинутіши ніж на сигналках та інших пукалках... тому за інфу я навіть споричатись не буду оскільки 10м -це эталон і така похибка є нормою. може вам повезло і в полі краще прийом був + Ви ж без рулетки міряли відстань) а на глаз де 10-15 м там з виду 5м) мм обговорюэмо лише GPS, по GSM координацыъ ы мытках там взагалі краще мовчать і не користатися тими послугами) . Висновок таки GSM сигналки нормальні, а про координати я думаю власник 1-2 рази пограються та й забьють на ту цяцьку) похибка для простих людей незначна). Для загального розвитку пристрій за 25у.е. подавлює gsm, gps сигнали в радіусі до 5м. Всім добра)