Гуде насос гідропідсилювача

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Shoffer, 12 тра 2010.

1. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    Всім привіт! Нещодавно ремонтував рульову. Ніби все гаразд, але з часом почав гудіти насос. При чому, коли двигун холодний - не гуде, лиш нагрівається до 90 - капець! та щей кермо неможливо повернути. Перед ремонтом в мене була залита синя (чи зелена) рідина, по ремонту червона. Хто зна, чи не стало це причиною гудіння? А може взагалі насос накрився? (Де тепер його взяти!?).

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Здоров!
    - погано розвоздушена система, потрібно ще раз прокачати;
    - ну і насос 097-524-45-05 - мають оригінальні, замінники, реставровані

3. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    а як правильно прокачати систему? Сьогодні щось намагалися на сервісі "продути" - дарма! Сказали проїхати 10-20 км і воно повинно зникнути. Зузьки - я вже добру сотню набігав за день.
    А які ціни на оригінальні, замінники, реставровані відповідно?

4. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    А ще на ласточці Діма сказав що саме такі насоси не реставруються

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Піднімають на підйомник, зливають стару рідину, заливають нову при тому ти сидиш за кермом і крутиш його в різні сторони поки непотече чиста рідина!
    П.С.насос (замінник) коштує +/- 100у.о.

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    напевно тобі залили ATF, а лити його в наші машини після по-моєму 90р.в. не можна. Тільки оригінал G 004000M2 (на екзісті порядка 110грн. літрова банка), який я б на твоєму місці залив. А взагалі сходи на http://volkswagen.msk.ru там детально описано що буває з гідриком при неправильному виборі рідини. Удачі

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В мене вже рік, як залито червоне ATF. Майстри казали, що на старі поношені чи реставровані рейки тільки таке масло, воно більш густе чи щось там. Інтересу їм від того ніякого, бо давали гарантію на ремонт рейки 20 тис. км. До того лив G004... До ремонту насос гудів пищав і руль було тяжко крутити, особливо зимою поки холодне все. Рейка була вироблена вщент. Зараз поки вроді нормально.

Останнє редагування: 13 тра 2010
  8. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    Мені на сервісі приблизно так і робили, лише на ямі.

9. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ
    Скажи скільки обійшлося ремонт рульової, і чи міняв рейку, чи реставрував!

10. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    міняв рейку, бо реставрувати не мав часу. за рейку + ремкомплект 140 єнотів + зняти-поставити 300 гриваків + масло 50

11. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    але ж все таки - хто скаже чи вбитий насос, коли при холодному двигуні не гуде і повертається кермо мізинцем, а при збільшенні температури дв. гудіння збільшується і, як наслідок при 90 град. кермо в ладі 2101 легче повертається?

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    а до заміни рідини і ремонту рейки такі самі признаки були?

13. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    Та ні, до ремонту все було гаразд. В мене сальнік почав пдтікати, і рівень рідини падав тому й ремонтував. А після ремонту я проїздив десь біля 3 тис. і лиш тоді почався гул.

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    я б на твоєму місці залив оригінальну рідину, судячи по кольору тої що ти злив вона була оригінал. Якщо все ж таки наважишся на заміну, рекомендую одною банкою промити систему а другу залити.

15. Shoffer

Shoffer Початківець

VW Passat B5 1.9ТДІ
    Всім привіт! Все таки насос накрився!:bomb: Поміняв його - все гаразд, не гуде. Всім дякую за поради. Всім +1

16. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Привіт! А де міняв? Почом насос? Де брав?

17. mishanya7733

mishanya7733 Початківець

PASSAT B3 2.0 16v 1989
    Привіт!!!В мене деколи завожу двигун повертаю рулем пищить всі люди обертаються.Вбачку є.Може натяжка рамня?чи що

18. Nikel

Nikel Початківець

Форд Проба 98.р.в
    В мене була така сама проблема!То я собі сам реставрував насос,і той звук пропав!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)