Підкажіть будь ласка, під капотом гудить. Сходив до 4 майстрів, якщо їх можна так назвати. Сказали що натяжний ролік ГРМ, поміняв а результат той самий. Другий сказав, що то генератор. Поміняв підшипники - результат той самий. Влетів уже в 300 грн. і нічого не змінилося. Ще один каже що то може бути помпа від гідропідсилювача руля. Вона коштує 200 баксів, але не дуже хочеться викидувати бо може не помогти... Порадьте шось
Відповідь: Гудить як реактивний літак У мене такий звук теж є. Тепер вже знаю, куди не лізти (ролік ГРМ і генератор) , дякую
Відповідь: Гудить як реактивний літак Якщо є кондиціонер, то може бути ролік натяжний на ремінь кондиціонера, в мене теж так гуділо, поміняв і все ок:-D
Відповідь: Гудить як реактивний літак у мене звук міняєтсья залежно від обертів, в тому числі на холостому ходу кондюка нема
Відповідь: Гудить як реактивний літак гудить коли працює мотор, а крім того коли газую звук більшає і коли відпускаю газ поволі спадає звук. Кондиціонера у мене немає.
Відповідь: Гудить як реактивний літак Якщо то були нормальні майстри,то повинні подивитись в першу чергу подушки мотора(3шт.),вони (подушки)відповідають за тишу в салоні,2-ге - вихлопна і її підвіска!
Відповідь: Гудить як реактивний літак подушки мотора нещодавно поміняв. Справа в тому, що по слуху звук йде з під кришки захисту ремнів, тобто з боку мотора. Вихлопна вроді би нормально, оскільки 2 міс. назад варив нову гофру. Можливо ще є якісь варіанти? :-(
Відповідь: Гудить як реактивний літак Може бути ше водяна помпа, чи ремінь об захист чіпляє, чи шків об шось треться, коротше зроби так: візьми металеву трубку чи якийсь інтструмент (вороток напр.) і прикладаючи його одною стороною до вуха, а другою до місць можливого шуму, локалізуй звідки саме той гул іде. Або фонендоскопом медичним скористайся. Так і знайдеш, бо думати-гадати на форумі заочно звідки іде шум -....... пи.си. я думаю шо то таки генератор (підшипники в ньому).
Відповідь: Гудить як реактивний літак І я тикну пальцем в небо і скажу, що ГРМ тре до свого ж захисту
Відповідь: Гудить як реактивний літак У меня та же проблема, когда завожу машину начинает подвывать под капотом - недавно заезжал к мастерам, они сказали что это гидроусилитель руля так гудит, сказали, что если сильно надоело то можно менять, а если нет - то можно ездить.
Відповідь: Гудить як реактивний літак Зніми ремінь з приводу помпи ГПР -тай побачиш різницю. Заодно порухай за шків помпи-можливо передній підшипник полетів
Відповідь: Гудить як реактивний літак Ну що тут можна сказати! Майстри в нас унікальні! Мене завжди дивує ситуація, коли приїжджаєш на сервіс умовно кажучи поміняти стойки, а тобі говорять "Нафіга? через тисяч 30 нові знову треба буда ставити. ті ще нормальні, можна їздити...". Не на всіх сервісах так, але якщо майстру впадло туди лізти і цим займатись він відразу тебе відмовляє!!!:evil:
Відповідь: Гудить як реактивний літак А для чого міняти насос ГП, якшо він ше справний, дає норм. тиск і ГП норм. працює? Коштує він немало, тому сенс міняти є тільки якшо старий взагалі помер.
Відповідь: Гудить як реактивний літак По своєму досвіду кажеш :-D для цього потрібен Krilov з сокирою! :mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: