Продаю пару комплектів НОВИХ шин 185/55 R 14 80H NOKIAN WR. Виробник Фінляндія, дата виробництва 5304 +/-пара тижднів Знаходжусь у Київі. Відправка Новою Почтою. Розрахунок при отриманні Вартість 350 грн. за колесо.
На матіз 155/70 Р13. Цей розмір підходить на поло, на гольф 2,3 буде низьковат, можна і на Коррадо, нище від рідного 185/60-14 буде на 9 мм. (майже те саме що їздити на лисій гумі), але кому як подобається. А можна і куму на жигуля.
Хлопці можливо я чогось недоганяю, але в мене 185/55/Р15 то невже моя гума схожа на Матізівську(хіба що по формі) чи Таврійську? А тут тільки діаметр менший. Доречі ціна могла бути й нижчою(я для одноклубців стараюся).
гоніво. Мені не кожна 15 стає, в супорта впирається, а 14 то тим більше не стане, хіба ззаду. І навіть якшо диск 14 стане, то який смисл в тому, шоб ставити 185/55? На зиму якшо ставлять менший диск , то зразу і вищу гуму для комфортності, а якшо ти просто ставиш менший диск а резину на нього знову натягуєш низькопрофільну, то по-перше смислу в тому ніякого, по-друге колеса як іграшкові непропорційно на машині виглядатимуть. Я на зиму маю 185/60/15
Мартіні яким чином супорта відносяться до гуми? чи я чогось нерозумію!? це поперше. По друге чому ви з"їлися на хлопця, невже так важливо що на твоє авто ти таку гуму не поставиш, можливо вона комусь потрібна, а так лише й читаєш дописи:"це фуфло, ціна фуфло, вообще фуфло". Невже це дописи по темі? На даний момент "ти" нагадуєш мені періодично з"являючогось на форумі любителя VW, якого Ви адміни періодично баните(вже непам"ятаю ніка, бо довго він не дописує). Хлопці це ж не висловлення думок, а в прямому смислі цькування, мені здається Ви неправі!!!
зараз добрий адмін скаже тобі показати в його дописах конкретно таке словосполучення, і потім, коли ти цього не знайдеш, будеш забанений за ненормативну лексику на форумі. так шо будь уважний, на кого батон крошиш.
Супорта ніяким чином не відносяться до гуми, взагалі дивне питання Прозвучало що гума ця для Корадо, я це твердження спростував, тому що (розжовую) 14 гума стає на 14 диски, а 14 диски на корадо не стають, а не стають бо впираються в супорта (гальма в кораді великі). та ніхто не ївся, принаймні в мене такого на думці і не було, про нього взагалі мова не йде і тут ніхто ні словом його не образив, просто цікава нестандартна резина, от вона тут і обговорюється. І чим більше вона тут обговорюється, тим більше тема буде вгорі і тим більше шансів у автора теми її продати Ти якось негативно сприймаєш світ, бачиш зло там де його нема, будь добріший сам і добрішим стане все навколо читай вище, я це написав у відповідь де фуфло? ти ввадаєш цю гуму фуфлом? обгрунтуй і знову стільки негативу незрозуміло звідки...може тобі аватар змінити на якийсь добріший? А взагалі в мене від твого допису склалося враження що тебе на мене хтось нацькував Чоловіче, розслабся і не вигадуй собі того, чого насправді нема. Періодично тут нікого не банять, зазвичай банять раз і назавжди Найпоширеніша причина - спам, на другрому місці - хамство. Тут я не бачив, щоб хтось хамив і щось рекламував, тому аналогії про бан - неадекватні. буйна в тебе фантазія Про бан читай вище
з власного досвіду. Кажу, навіть 15 не кожна стає. Наприклад ATS CUP не вийшло поставити 15, хіба шо треба проставку тулити на ступицю. Якщо тобі стали 14, то якшо не важко, розкажи про ці диски детальніше - який виробник, яка модель, який виліт, яка ширина.
Мартіні слава Богу я сприймаю світ таким яким він є, і в даний момент мій позитив сидить в мене на руках і капризує (мій син). А якщо є бажання порівняй першу сторінку та другу, і скажи де більше обговорюється "нестандартний розмір". P.S. Вважаю що наш діалог можна закінчити і незасмічувати дану тему(бо обох забанять). Да доречі особисто до тебе притензій ніяких, ти гарно робиш свою справу!!!
+1. Купив був RH Cup R15 - не стали на супорта спереді. (зара вони мають бути на гольфі Маркела - не знаю чи він їх ще не продав)
Правильний виліт рулить Завтра буду в гаражі подивлюсь параметри дисків і зроблю фотки. П.С. Автору топіка - сорі за офф-топ