не хотів офтопити чужу тему і відкрив нову. чути стук з правої сторони на нерівній дорозі, стук в районі стойки, але амортизатор сухий. як можна перевірити чи то стойка стукає чи щочь інше?? чи могла вона відкрутитись?? і тепер при вльоті в ямку стукати?? як попробувати чи вона відкручена?? (можливо просто відпустилася гайка) які будуть поради?
Відповідь: І ще раз ходова відкрий капот і подивись на болти на стакані. можливо вони розкрутились. а можливо розкрутився сам шток амортизатора. взагалі це дуже рідкість шоб воно розкручувалось бо таке буває тікі тоді коли той хто збирав це все діло погано позатягував болти... п.с. в мене така радість була на БМВ (оскільки машина гналась під доки то її розбирали і збирали і як виявилось не докрутили кілька болтів...) от як результат гайка штока розкрутилась і стойка вискочила з стакана прямо на машині - колесо стало боком і пиздець.... прийшлось знімати цілу стойку з пружиною і збирати по новій... кароче напряг... якшо б я побачив це раніше (також не міг догнати звідки стук) то не прийшлось би нічо знімати а просто гайку затягнути.. а другий прикол був з задньою стойкою - там була недотягнута одна з двох гайок на стакані - я вчасно побачив (аналогічний стук як спереді) і затягнув її. от такі діла.
Відповідь: І ще раз ходова Може стукати опорний підшипник, стойка стабілізатора, відкручена стойка, сайленти ричага. Коротше лізь під машину і перевіряй, заочно це зробити неможливо.
Відповідь: І ще раз ходова сорі не правильно написав стук з задьої стойки. а що до ричагів і тсойки стабілізатора то я їх недавно міняв. то як провірити чи вона докручена??? то треба нагрузити багажник щоб вона сіла???
Відповідь: І ще раз ходова я в багажнику лазив але так і не оприділив докручено воно чині, може треба нагрузити багажник щоб машина сіла?
Відповідь: І ще раз ходова в мене те саме було на джеті, непонятний стукіт в задній стойці, всьо превірив все докручено. виявилось шо то стукає металева перемичка спинки заднього сидіння, я заліз в багажник і порухав за неї вона була знизу відірвана. заварив. і всьо супер.
Відповідь: І ще раз ходова так от і питаю як дивитися , бо в києві своїх майстрів нема а на СТО дорого
Відповідь: І ще раз ходова Кріплення стойок-відбійники-сайленти задньої балки. До купи подивитись, чи гумки глушака цілі (може, труба десь в днище лупить), і кріплення бензобака (він також гриміти любить). Лампа-монтіровка-яма/естакада і впірьод.
Відповідь: І ще раз ходова тре подивитися, ну не глушак точно він в мене зліва, а от бак може бути, сайленблоки і відбійники міняв. то або стойка або бак , Дякую за пораду гляну завтра