І ще раз ходова

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Дімон, 13 лип 2007.

1. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    не хотів офтопити чужу тему і відкрив нову.

чути стук з правої сторони на нерівній дорозі, стук в районі стойки, але амортизатор сухий. як можна перевірити чи то стойка стукає чи щочь інше??
    чи могла вона відкрутитись?? і тепер при вльоті в ямку стукати?? як попробувати чи вона відкручена?? (можливо просто відпустилася гайка)

які будуть поради?

2. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: І ще раз ходова

відкрий капот і подивись на болти на стакані. можливо вони розкрутились. а можливо розкрутився сам шток амортизатора.
    взагалі це дуже рідкість шоб воно розкручувалось бо таке буває тікі тоді коли той хто збирав це все діло погано позатягував болти...

п.с.
    в мене така радість була на БМВ (оскільки машина гналась під доки то її розбирали і збирали і як виявилось не докрутили кілька болтів...) от як результат гайка штока розкрутилась і стойка вискочила з стакана прямо на машині - колесо стало боком і пиздець.... прийшлось знімати цілу стойку з пружиною і збирати по новій... кароче напряг... якшо б я побачив це раніше (також не міг догнати звідки стук) то не прийшлось би нічо знімати а просто гайку затягнути..
    а другий прикол був з задньою стойкою - там була недотягнута одна з двох гайок на стакані - я вчасно побачив (аналогічний стук як спереді) і затягнув її.
    от такі діла.

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Може стукати опорний підшипник, стойка стабілізатора, відкручена стойка, сайленти ричага. Коротше лізь під машину і перевіряй, заочно це зробити неможливо.

4. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

сорі не правильно написав стук з задьої стойки. а що до ричагів і тсойки стабілізатора то я їх недавно міняв. :) то як провірити чи вона докручена??? то треба нагрузити багажник щоб вона сіла???

5. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

доберись до стакана в багажнику і там гайки перевір...

6. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

я в багажнику лазив але так і не оприділив докручено воно чині, може треба нагрузити багажник щоб машина сіла?

7. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

в мене те саме було на джеті, непонятний стукіт в задній стойці, всьо превірив все докручено. виявилось шо то стукає металева перемичка спинки заднього сидіння, я заліз в багажник і порухав за неї вона була знизу відірвана. заварив. і всьо супер.

8. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

в мене хетчбек, спинка відкидається :sad: то точно не вона

9. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

ясно, ну тоді дивись по ходовій.:sad:

10. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

так от і питаю як дивитися , бо в києві своїх майстрів нема а на СТО дорого :)

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Кріплення стойок-відбійники-сайленти задньої балки. До купи подивитись, чи гумки глушака цілі (може, труба десь в днище лупить), і кріплення бензобака (він також гриміти любить).
    Лампа-монтіровка-яма/естакада і впірьод.

• Подобається Подобається x 1
  12. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

тре подивитися, ну не глушак точно він в мене зліва, а от бак може бути, сайленблоки і відбійники міняв. то або стойка або бак , Дякую за пораду гляну завтра

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)