Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! У вас в Канаді можна їздити без номера на передньому бампері :?:
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! А то шо по Канаді київські номери валяються..? :shock:
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! та їх напевно в контейнерах туда доставляють. Разом з машинами.
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! А комусь той номер вкрай необхідний. І власник того номеру влетів мінімум на 300-400 грн, якщо робив дублікати через контору. Брату - назачет. Знайти чужу річ і вивезти її у Канаду. :-(
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! бiля свoеi xaти в киiвскiй oблaстi знaйшoв. тa тoй нoмер у нйoгo нa вoрoтax висiв мaйже пiв рoку... нixтo тaк i не зaбрaв...
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! А слабо було брату номер у газеті пропечатати? Або через тогож любого(!!!) ДАІшника пробити і повернути річ його власнику? Краще нехай пів року весіти буде. Так? ЗІ Я й зараз можу пробити по тому номеру його власника. Але впевнений, що властник номеру вже попав на гроші. :-(
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! Думаю, якщо би комусь були потрібні ці номери, їх би шукали. Друк номера у газеті це як чорним олівцем попасти сам знаєш куди негрові, який сховався в повністю темній кімнаті. А даїшники могли ще й в каталажку забрати - уяви, що номер від краденого лєксуса, за який обіцяли 10 штук...
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! Сaме тaк ! + scirocco gti I кoли ти бaчив в сiльскiй гaзетi oгoлoшення прo знaйдений нoмер?
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! А де я написав про сільську газету? Номер київський, ось і печатати ту обїяву у газеті типа Авізо. Всі об*яви там бесплатні. Ось публікую ссилку наприклад: http://znahidka.info/document/135.html або ось: http://bard.com.ua/forum/viewtopic.php?p=10572 Прикладів дуже багато. Можеш пошуком пройтися через інет. І люди знаходять часто свої номери. Але якщо і не знайшовся би власник, то совість брата булаб ще чистішою.
Відповідь: I у мене тепер тaкoж е ПЕРЕДНIЙ нoмер ! Scirocco GTI, думаю ще нічого не втрачено. Можна розмістити оголошення. Знайдено номерний знак АА ХХХХ СВ. Звертатися за адресою: Канада, Монреаль,...... Підозрюю, що якщо власник приїде за своїм номером, 514 Rabbit йому його віддасть без жодного слова