Доброго дня потрібна допомога, наперед всім вдячний коли вмикаю запалення, на панелі загоряються ряд індикаторів, ну здається так і має бути, але коли завожу авто, то жовтий значок рівня масла залишається світитися. глушу машину ,відкриваю капот, з понтом ніби масла долив, закриваю капот , завожу все норма. датчик на піддоні дивився, контакти не окислились хто що скаже?
привіт перевіряв, норма, по середині цяточок. мене цікавить чи саме датчик на піддоні контролює це чи може то ще якийсь датчик?
Глохне без причини Доброго дня! Проблема- глохне на ходу VW Golf3 1992 1.4моно-інжектор. Провірили бензонасос-норм., підключались до ноута -без помилок. Що робити, де дивитись. Коли починаєш заводити авто, то таке враження, що немає топлива, Дивились форсунку,не прискала, а тепер прискає. Підскажіть хто, що знає
Для початку треба було б окрему тему створити а не в чужу писати А по проблемы в друга була вента і була така проблема. Проблема була в контактній групі. При повороті ключа на старт деколи пропадало запалювання. При цьому коли крутити стартером на приборці гасли всі лампочки а коли ключ вертали то лампи знов загорались. Другий варіант це іммобілайзер, хоча я не думаю що в 1992 він вже є. Ну і останній варіант можливо щітки бензонасоса. Коли перестає бензу подавати попробуйте гаратнути по баку чимось тоді можливо це зрушить насос. Ну і взагалі подивіться чи на нього приходить 12 вольт при масланні стартером далі будем дивитись. Ще не завадило б свічку викрутити і подивитись чи є іскра на ній.
Якщо тиск бензонасоса на вході нормальний то треба провірити тиск після регулятора, можливо скидує паливо в бак
Глохне без причини Дякую за поради, будем пробувати, а не підскажете хорошого майстра, багато на форумах пишуть про Валеру, що це за Валера такий чарівник?