Можливо вкогось є інформація про карбюратор пієрбург 2Е, тобто ремонт і обслуговування, схемки і таке всяке, буду дуже вдячний за інфу!!!!
Відповідь: Карбюратор в мене є багато - все в PDF форматах. свого часу намахався з тим карбом багато - але в кінці кінців він працював як треба! а шо конкретно тебе цікавить?
Відповідь: Карбюратор Про 2-гу камеру! Вона вмене непрацювала взагалі, коли я поміняв шланги вакуума запрацювала, але коли різко нажимаєш на педаль газу до упора машина починає дуситися а потім вириває вперед! Якщо можеш то виложи!
Відповідь: Карбюратор проблема ше може бути в жикльорах або в суміші... кароче незнаю... тре дивитись... можу вислати на мило але воно в мене все дома - такшо аж вечером...
Відповідь: Карбюратор тобі на зїзд на диску бо там багато а мішелю я скину тікі невеликі такі шо по мейлу дойдуть... доречі дай адресу
Відповідь: Карбюратор 2Cat мило кинув в ПП, але мене на зїзді не буде... Може якось домовимось і здибаємось в місті, я б тобі поміняв би на чисту болванку...Стукни мені в аську.
Відповідь: Карбюратор у меня вобще проблема с карбом,не держит холостых,может заглохнут на светофоре,и не только. Обороты вобще начали плавать от 1000 до 1300,и не кто не может настроить его...вот такая проблема...при этом эти проблемы при вытянутом подсосе
Відповідь: Карбюратор Ревел - був би ти у Львові ми б вирішили твою проблему а так важко сказати... хіба би я тобі також цю інфу скинув.... а взагалі перед тим як крутити карб треба: 1. переконатись шо бензин до нього поступає під нормальним тиском (сіточка в баку, бензонасос, паливний фільтр) 2. переконатись чи повітря до нього поступає в нормальній кількості - фільтр і патрубок повітроводу 3. переконатись чи до карба підключена електрика (маленьки дротик від блоку) 4. переконатись в тому шо нормальна іскра - катушка, трамбльор, кришка трамбльора, бігунок, високовольтні дроти і свічі. коли це все зроблено то тре переходити до карба - зняти, розібрати, почистити все, поставити ремкомплект. тоді - поставити на машину, виставити холості і цо за прибором! а тоді виставити запалення за прибором (притому врахувати шо в різних моторах воно по різному має виставлятись - наприклад в мому старому гольфі воно виставлялось з включеними дальніми фарами!!!) от і все. П.С. Дюк - якшо буш мати бажання можем разом підшаманити твій карб трохи
Відповідь: Карбюратор От така ж біда і в мене Все ніяк часу немаю, шоб покрутити карба трохи. А інформації є багато: http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page03_carb http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=5687&st=0
Відповідь: Карбюратор хто подскажет,проблемка у меня такая,не могу завести машинку свою,короче не поступает бензин в цилиндры..искра есть,вроде все норм! в чем может быть проблема ??
Відповідь: Карбюратор 2Cat, на тему підшаманювання мого карбу, якщо будеш мати час і базжання , бо його таки треба шаманити....хоча певно як трохи потеплішає...