Привіт Львівському Volkswagen Клубу! Хочу запросити Вас на Quest і розповісти що це таке Уявіть, що ви в компанії своїх друзів.Десята година вечора. Ви сидите в автомобілі, Ваше завдання – до опівночі знайти справжню, живу корову і сфотографуватись разом з нею всією Командою Ви біля пам’ятника М.Грушевському, ваше завдання: знайти три листочки – з берези, тополі і клену. На це у Вас тридцять хвилин. Недобудований будинок. У ньому Вам потрібно знайти декілька слів написаних червоною фарбою (коди). Інколи знайти їх так само складно, як знайти живу корову:D Але у Вас є ліхтарики і велике бажання зробити це якомога швидше, адже позаду конкурентні команди, які можуть Вас наздогнати… : Але Ви впевнено йдете до перемоги Логічні загадки, ребуси, головоломки, шаради, шифри, командний дух, адреналін, азарт, кілометри доріг, темні вулиці, закинуті і недобудовані будинки, парки, підвали, горища – це все Quest. Quest (Квест) - (від англ. пошук пригод) - екстремально-інтелектуальні ігри на вулицях нашого міста вночі, альтернативний спосіб звичному відпочинку. Зберіть друзів, визначіть автомобіль на якому будете грати i драйвера, штурмана, пошуковиків та мозговий штурм, придумайте собі назву – і Ви команда!:gamer: Забудьте про роботу та проблеми! Знайдіть нових друзів серед цікавих та активних людей! Суть гри полягає у виконанні різноманітних завдань. Ціль завдання – знайти код, який дозволить перейти до наступного, і так до перемоги. Завдання – певна задача, поставлена перед командою. Наприклад розгадати ребус, головоломку, логічну загадку, чи зробити фото… Потрібно прибути у зашифроване місце розташування коду у місті. Код намальований фарбою або маркером, або ж видається агентом при виконанні певних умов. Тисячі людей у різних містах України вже грають у цю гру. Вік учасників дуже різноманітний; тут можна зустріти представників усіх професій; грають сім’ями, фірмами, або ж компанією хороших друзів. Приєднуйтесь! Таку ніч – Ви не забудете ніколи! Будемо раді Вас бачити! Наші контакти: www.lviv.quest.ua Галина Грохольська: +380 67 674 71 02, ICQ 375 661 806 Сергій Дідевич: +380 96 451 17 00, ICQ 128 812 621
Збирай команду і приєднуйся!!! Може получиться назбирати команду з Volkswagen Клубу? У нас вже грає команда "ШКОДНИКИ", вихідці з "Шкода-клубу"
я нічого не маю проти квестів, але з формулюваннями ви не попали інтелект аж пре особливо з корови на першій фоті
нещодавно у Луцьку бачив, що проходив квест. Тіпочки поділялись на Олігархів і ще когось там. це ваше рук діло?? чи ви якась філія? у Луцьку бувають ті квести взагалі? і коли наступний?? Мартіні!! корову серед ночі знайти не проблема!!! Знаєш скіко їх виходить ввечері на прогулку???? Якщо так не знайдеш - то завалюєш в педагогічний гуртожиток, а там і до кольору і до вибору.:D
Я в команді Акули ))) час від часу граю в квест ... прікольно, весело, адреналінно... АЛЕ на своїй машині ніколи б не поїхав. тим більше мене добиває той "бєспрєдєл" -- повна відсутність дотримання ПДР деякими пілотами екіпажів. А якшо дотримуєшся хоча б принципових (90-100 по місту а не 120-200 км/г і проїзд на зелене а не пофіг яке) правил -- то шанси різко скорочуються. я за безпечний рух. от тільки це мене в квесті і розчаровує (((
Привіт, добрий адмін Здається на західній Україні не дуже розповсюджена релігія санатана-дхарма, тож маю надію нікого не образили Щодо формулювання, то там було і про Виділили яскраві, на наш погляд завдання, щоб було зрозуміло, що Квест - це не аналог "Що?Де?Коли?", а веселе і цікаве проведення часу Ми проводимо квести у Львові і області. Заходь на www.quest.ua - там є інформація про Луцьк. CheFISH!!!! Для чого ти так??? Ти граєш в команді, яка не порушує ПДД і при тому займає місця завжди у 5!!! Швидкість розгадування набагато більше впливає на результат, ніж автоперехід і газ "в полік".
нічого подібного. скільки разів Ваші учасники летіли, підрізали, майже давили пішоходів і т.д іт.п. порада - підключіть водію дротика в області "Вище колін - ниже пупія", коли швидкість більше 70 км/год перебере - то його там "лоскотати" буде
ніразу не згідний. швидкість і якість розгадування -- ключова! газ в полік -- вирішальний! ))) хоча в правилах Квесту описано дотримання ПДР, але всі це мали в носі
ВО-ВО!!! трагедій нема -- бо рефлекси в громадян ще на висоті. Соц. відповідальність підключайте ))) О! і зробіть її елементом квесту ))) ага
Користуючись моментом, хотіли б запросити всіх на нашу гру "День Народження" і святкування. Нам виповнюється 3 роки. Для тих хто хотів би спробувати - найкращий момент Чекаємо 10 жовтня
ЧУР ми всі будемо на чужих машинах!!! )))))))))))))) Хто мені машину позичить??? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Привіт всім!!!! :D Знову осінь і знову ми святкуємо День народження Квесту!!! Цього року ми створили новий формат гри - враховуючи можливість участі нових команд! Гра триватиме три години, а після - святкування-гуляння!!! Приєднуйтесь! Буде класно, весело, драйвово і цікаво! :gamer: Чекаємо Вас!!!:dance: