Інтелектуальні ковпачки

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MARTINI, 6 тра 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чи хтось бачив в продажу таке диво?

Хто не вкурсі, це такі ковпачки , які вкручуються в пипку колеса (де золотник) і вони міняють свій колір залежно від тиску в колесі. Такий собі індикатор. Є розраховані на 2 атмосфери, є на більше.

2. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    і епіцентрі бачив

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    цікаво, а яка ціна?

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    цікава штука... буду на днях в епіцентрі постараюсь розузнати, якшо скоріше хто того не зробить :))

5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Бачив в Ашані їх купа. Ціна щось від 26 до 50грн чи щось таке. . . точно не помню.
    Але мені мої нікіліровані більше подобаються! ))) Краще купити манометр. ІМХО.

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В Ашані є, так. Хотів спочатку купити, а потім згадав в якій країні живу. Не дуже хочеться накачувати всі чотири колеса одночасно...

7. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    В мене звичайні хромовані познімали :sad: тож на такі я тільки любуюсь в Епіентрі :) там їх до кольору до вибору

8. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    У мене були червоні ковпачки...то познімали.. зараз чорні)) а от якби були кольорові.. чи ще якісь забавні.. думаю .. їх би у мене теж познімали.. біда тай годі.

9. botsman

botsman Початківець

Duke II
    купив сіє чудо в Ашані (є там всякі і різні, мені підійшли по типу за ціною 30 з чимось грн є ще за ~50), правда не для машини (як резонно зауважують камради - познімають за шість сек, особливо в негритянських районах) а на мот, та й значення правильного тиску вдвічі більше - бо коліс вдвічі менше ГГ))) На додаток, купив (там же) електронний манометр невідомого китайського виробництва. Підозри щодо "звичайного" китайського манометра справдилися - обманював на цілих 0,5 атмосфери (!) що підтвердили нові ковпачки.
    А так загалом - і на машину воно не зле, кинув оком і одразу бачиш спущене колесо чи ні, бо манометром тикати як не крути але час.
    з.і. ...а хотілося б ще й мати ГАРАНТОВАНО точний манометр - бо це просто ппц з тим ділом - скільки вулканізацій, манометрів стільки і версій тиску.

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Повністю зі всім погоджуюсь. Маю звичайний манометр який колись йшов у комплекті до радянських машин але новий, вроді не підводив, ще маю на насосі манометр простіший, то показують однаково. Але ковпачки такі з радістю би поставив собі, бо деколи машина стоїть нерівно і враження що колесо приспустило. Так глянув і поїхав собі з чистою душею.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)