Чи хтось бачив в продажу таке диво? Хто не вкурсі, це такі ковпачки , які вкручуються в пипку колеса (де золотник) і вони міняють свій колір залежно від тиску в колесі. Такий собі індикатор. Є розраховані на 2 атмосфери, є на більше.
Бачив в Ашані їх купа. Ціна щось від 26 до 50грн чи щось таке. . . точно не помню. Але мені мої нікіліровані більше подобаються! ))) Краще купити манометр. ІМХО.
В Ашані є, так. Хотів спочатку купити, а потім згадав в якій країні живу. Не дуже хочеться накачувати всі чотири колеса одночасно...
В мене звичайні хромовані познімали тож на такі я тільки любуюсь в Епіентрі там їх до кольору до вибору
У мене були червоні ковпачки...то познімали.. зараз чорні)) а от якби були кольорові.. чи ще якісь забавні.. думаю .. їх би у мене теж познімали.. біда тай годі.
купив сіє чудо в Ашані (є там всякі і різні, мені підійшли по типу за ціною 30 з чимось грн є ще за ~50), правда не для машини (як резонно зауважують камради - познімають за шість сек, особливо в негритянських районах) а на мот, та й значення правильного тиску вдвічі більше - бо коліс вдвічі менше ГГ))) На додаток, купив (там же) електронний манометр невідомого китайського виробництва. Підозри щодо "звичайного" китайського манометра справдилися - обманював на цілих 0,5 атмосфери (!) що підтвердили нові ковпачки. А так загалом - і на машину воно не зле, кинув оком і одразу бачиш спущене колесо чи ні, бо манометром тикати як не крути але час. з.і. ...а хотілося б ще й мати ГАРАНТОВАНО точний манометр - бо це просто ппц з тим ділом - скільки вулканізацій, манометрів стільки і версій тиску.
Повністю зі всім погоджуюсь. Маю звичайний манометр який колись йшов у комплекті до радянських машин але новий, вроді не підводив, ще маю на насосі манометр простіший, то показують однаково. Але ковпачки такі з радістю би поставив собі, бо деколи машина стоїть нерівно і враження що колесо приспустило. Так глянув і поїхав собі з чистою душею.