Хто скаже чи потрібно чистити ззовні радіатор інтеркулера? Чим його чистити як? Може хтось має корисні ссилки про роботу інтеркулера?
Відповідь: Інтеркулер (питання відповіді) Хм... Тобі на поло інтеркулер всунули?? Жесть!! На Пасаті мив інтеркулер, трошки допомагає - і як виявилось - є така практика. Його треба мити так само як і радіатор. Тобто робиш доступ до кулєра більш-менш нормальним, є така рідина, що розїдає мух, ну мож розбавити з якимось фейрі та водою - на пару хвилин там тим намочуєш і можна щіточкою акуратно пройтися, далі можна керхєром, можна просто потужним напором змиваєш... При змиванні потрібно вважати, щоб не погнути соти... От і весь процес )) Ще можна робити охолодження інтеркулєра - у ВВ воно трішки погано продумано, при потребі можу розказати, але на жаль контруктивно орієнтуюсь тільки в пасатах. Успіхів!
Відповідь: Інтеркулер (питання відповіді) Це питання актуальне в жару, принаймні у мене в жару машина інколи аж дужже тупила, тому на літо здалося б зробити, на зиму може варто просто промити... Посилання на сайт клюбу Б5 в Росії - люди задоволені - принцип такий така штучка в принципі в і на ауді іде приблизно з таким самим колгоспом ))) Початки даної ідеї пішли звідсіля В прицнипі ризикуєш тільки підкрилком, але кажуть так непогано допомагає...
Відповідь: Інтеркулер (питання відповіді) шо він дає толк, ато в неті ше толком нічого про нього не найшов, як його можна встановити і шо то дасть(в К.С.)
Відповідь: Інтеркулер (питання відповіді) А тобі він нах не потрібен, у тебе нема нагнітача повітря (турбіна або компресор). Інтеркулер це пристрій для проміжного охолодження повітря між нагнітачем і впускним колектором. Турбіна стискає повітря і воно нагрівається. У нагрітого повітря маса зменшується, падає щільність , тому його не вистачає для нормальної роботи двигуна. Тому і застосовують інтеркулер (ще один радіатор) для додаткового охолодження повітря, що нагнітається у впускний колектор.
Відповідь: Інтеркулер (питання відповіді) Ззовні зрозуміло менш-більш як мити, а з внутрішню частину не потрібно мити?
Відповідь: Інтеркулер (питання відповіді) тел. 8 0063 7101910 Руслан, сервіс на Антоновича (перед салоном Мерседес наліво в двір школи) промиває інтеркулери!
Відповідь: Інтеркулер (питання відповіді) а я радіатор двигуна кожен прдуваю водою на мийці раз як мию машину