Питання полягає в тому, чи можна приклєяти адміністративне правопорушення до "віддиху" в машині з дівчиною на безлюдній стоянці?!))) І якшо така відповідальність є, то які наслідки з цього(мається наувазі фінансові і геморойно паперові листи) і чи може бути бобік з беркутами в ролі виконавчої служби?!
Якщо швиденько дихати то вікна запотіють і все буде пучком. Ніхто не побачить А якщо серйозно то чого питаєш? Зранку до свого правовика звакну спитаюсь.
а якшо в неї документів з собою ніяких?!)) і якшо то шо ти пишеш правильно то шо можна навіть в тролейбусі?!
стикнувся з такою ж ситуацією тиждень тому. Мені предявили порушення громадського порядку (хоть в машині вікна затемнені але вона підозріло хиталася), а також те, що по новому законодавству ти немаєш права цим займатись, якщо вона не твоя жінка. Звісно можна було сперечатись і все заперечувати, але це би було довго. Стандартний тариф за таке діло - 100грн. Тому я вирішив заплатити і не відволікатись.
Ого! А скільки ж вас було в тій машині що ти порівнюєш з тролейбусом??? Тролейбус це громадський транспорт, публічне місце, а твоє приватне авто - це твоє приватне авто.
бл..ть пі...раси, а я промовчу скільки віддав)))тринділи про якийсь штраф в 1000-1200грн за порушення громадського порядку)))
на скільки я зрозумів то якщо ти глибоко в лісі то нікого це хвилювати не має а якщо ти в міській смузі то це громадське місце і дії можуть бути розцінені як хуліганство Так що не хулігань
ТЕЛЕФОН СЛУЖБИ ДОВІРИ.0322761550.0442561675.(КОЛИ Я ПОЧИНАВ ТУДИ ДЗВОНИТИ КІЛЬКА РАЗІВ ДОПОМГЛО). ЯКЩО У ДІВЧИНИ НЕ МАЄ ДОК. МОЖУТЬ ДОПРАВИТИ У РАЙВІДДІЛ ДЛЯ ВИЯСНЕННЯ ОСОБИ. АБО ЇЙ МАНЬШЕ 16. З ЮРЕДИЧНОЇ ТОЧКИ ЗОРУ НЕ ЗНАЮ.
:D в 1996 році так само мене розвели мєнти в Києві в парку на набережній Дніпра я не один з 1 плюс 1 :dance:
Місце ретельніше тре підбирати, ну і авто повинно бути тоноване і ніхто турбувати небуде Головне в середині спокійніше, щоб не привертати увагу
ну куда вже рительніше ніж вул.Північна)))більш пустішої не знаю, якшо хто знає то поділіться))))) ......троха складно буде:D
да... вони туди приїжджати полюбляють, це факт. Якби ти частыше за зїздах бував то знав би це Так що коли наступний раз зберешся - пиши сюди куди і на яку годину, а ми скажем чи можна чи ні Ну а взагалі наступний раз вези її на літачки дивитись в кінець злітно/посадочної смуги аеропорту. Кульпарківська за Геліконом(дальше за ГФЦ) перший поворот направо. Це навіть вроді за перекресленим знаком ЛЬВІВ :D