Інверсія дисплеїв.

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Prizrak, 9 сер 2009.

1. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Вирішив інверсувати диплеї добового пробігу та годинника, тобто в оригіналі дисплей має світлий фон та чорні цифри а інверсований має чорний фон та світлі цифри.
    Зняв щиток приладів , забрав додому і пішов процес.
    Розбираемо щиток, знімаем стрілки та шкалу сідометра. Стрілки знімав вилкою підклавши під нею в двоє складений папір щоб не пошкодити шкалу, знімались тяжко але все ж таки знялись.
    Далі бачим два дисплея, хотів їх зняти зовсім але як виявилось вони в мене припаяні до плати тому вирішив робити далі без зняття їх з щитка.
    Акуратно підваживши дисплей так щоб часом він не тріснув покапав на нього трошка чистого спирту щоб розчинився клей яким приклеена плівка до дисплея. Канцелярським ножом зачіпив краечок плівки і потрошки макаючи ніж в спирт зняв плівку.

Ось та плівка

Ватними палочками та спиртом гарно витер скло дисплея, з плівки також видалив весь клей і все витер на сухо. Перевернув плівку на інший бік фон екрану став чорний. Так як плівка була приклеена я взяв супер клей , наніс маленькі капельки так щоб не розтікалось на кутки плівки та приклав до дисплея кілька секунд потримав щоб прихопило.

Так само проводим процедуру з другим дисплейом

Складаємо все назад , рівно виставляєм стрілки не забуваючи про те що коли щиток стоїть в машині то при повороті ключа запалювання стрілки піднімаються приблизно на 1мм. тому потрібно виставляти не ноль а трошки менше , це стосується спідометра та тахометра.
    Ставим все назад в машину і радієм новим дисплеям :yahoo:
    Ось що вийшло з моїх трудів.

• Подобається Подобається x 8
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    +1
    я би боявся туда лізти :) Але з дитинства пам"ятаю як бавилися тою плівкою на електронних годинниках, цікавий ефект :)

3. Siko

Siko Active Member

1
    Мда, а ти екстремал. Мені б руки точно тряслися...:yes:

4. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Молодець! Я хотів тоже собі зробити але побоявся віддирати плівку.
    Для повної краси ували туди синій або червоний світлодіод і твої цифри засвітяться ще і кольором крім того.

5. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Щоб поставити туда діод треба зняти дисплеї , а вони припаяні до плати. Не хочу курочити бо заводська пайка надійніша ніж припаяне самому, потім будуть глючити.

6. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Хм.. ну та тоді... в гольфі або кораді до заду дисплея можна легко доступитися в принципі - видно в цих приборках по іншому.

7. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    В мене в приборці є тільки три лампочки які можна замінити це повороти і дальнє світло все решта то діоди припаяні до плати такі маленькі кубікі.

8. boomboom

boomboom Новачок

vw golf2
    я би боявся лізти до такої штучки бо після мене вона б ніколи не заробила:bomb:

9. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Prizrak, а скільки часу в тебе заняло це прекрасне перетворення?

10. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Десь годинку бавився.

11. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    :girl_angel: Слууухай. я тоже таке хочу, але сам побоюсь туди лізти... У що ти можеш оцінити свій час потрачений на мій дисплей?

12. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Нічого не можу сказати зразу, треба дивитись але думаю зробити реально. Пишу в ПП свій телефон, передзвони домовимся, подивимся і зробимо :yes:

13. Siko

Siko Active Member

1
    Хлопаки, і про фотозвіт не забудьте...
    МОже якісь особливості виникнуть, може проблеми. Поясните як вирішити...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)