багато ми бачимо мудрих які люблять припаркуватись так ніби в пустелі, ніби неіснує інших машин. тут прошу виставляти фото таких "мудрих"
Відповідь: Я паркуюсь як ІДІОТ Так пацики це доволі кумедно... Я б собі ніколи не дозволив так припаркцуватись...:twisted:
Відповідь: Я паркуюсь як ІДІОТ В деяких ситуаціях мені здається було б доцільніше написати: який ідіот в нашій міській раді займається питанням організації парковки на вулицях Львова?
Відповідь: Я паркуюсь як ІДІОТ На проспекті Шевченка це доволі поширене явище. Добре що при цьому хоч вулицю не перекривають
Відповідь: Я паркуюсь як ІДІОТ Минулого тижня виїжджав з вул. Д.Дудаєва на пр. Шевченка, так там якісь нехороші чєловєкі поставили свої тазікі відразу за і перед виїздом. Так деякі машини мусили робити маневр вперед-назад, щоб вписатись в поворот. І це при тому що ніц не видно хто з права їде.
Відповідь: Я паркуюсь як ІДІОТ швидше всього там стояла така малолітражка як на малюнку нижче, а їй під пузо заїхало то мале нещастя на якій їздит твій друг.
Той подарок на ланосі повернув з Виговського на бічну вуличку проїхавши пару метрів навіть не думаючи притискатись до бордюра вийшов пикнув сигналкою і пішов перегородивши рух по своїй полосі. Вуличка вузька і через деякий час був мінікорок. то не зовсім парковка але видається мені шо водій таки ідіот. Поворот Чмоли-Козельницька субота ранок вулички пусті сонце сяє так і хтілось видно йому втиснути тапку і задіяти всі коники свого залізного друга, але відцентрова сила в повороті 90 градусів таки перемогла (мабудь не без допомоги якоюсь ямки)