Як доїхати?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Чортопхай, 30 сер 2014.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То капєц! 12 хвилин я шукала, як створити нову тему на форумі... Зі мною вже шось дуже зле... :hang1:
    Треба доїхати зі Львова до Бережан. Підкажіть, будь ласка, кращу дорогу: через Бібрку чи через... курче! забула :sad: Авто має ну дуууууууууужу низьку посадку. НА ПЕРЕД вдячна :girl_angel:

2. 4rest

4rest Початківець

VW Golf II 1.3 інжектор 1988
    Як на мене один.. одинаково. Раджу їхати засвітло і уважно слідкувати за покриттям. Сюрпризи трапляються. Принаймні на путівці через Бібрку.

• Подобається Подобається x 1
  3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    ІМХО - на виїзд із Сихова - далі на Бібрку - далі Нові Стрілища (після стелли назви села "Нові Стрілки" (стрілища) на підйомчику буде поворот траси праворуч і афігєнні ями чи то впадини) - .... далі я повертав на Ходорів, тобто до Рогатина дороги не знаю, але ще 2 роки тому ...... там дорога нормальна була, в Рогатині навпроти пам'ятника в центрі повертаєм ліворуч і в путь....!

П/С/ від Львова до Бібрки будь обережна (на рахунок ям чи "драбинок"): c.Залісся на всіх поворотах, перед с.Шпильчина, спуск перед Бібркою є драбинка, виїзд з Бібрки, .... і с.Ходорківці є драбинка і ямки (навпроти церкви).

А так дорога нормальна, якщо її порівнювати із дорогою Миколаїв - Жидачів - Ходорів.

4. BASK

BASK Active Member

Сaddy
    доповню - в бережанах на авто в якого низька посадка робити нічого.
    доводилось їздити туди на кадді, неодноразово рятував захист.

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Виїзд зі Львова - 06:00.

Щиро кажучи, навіть не уявляю собі, про що Ти говориш ((( Буду дивитися по мапі.

То що? Маю поміняти авто?

Найгірше, що маю бути на 09:00 в Заздрості. Щиро - не уявляю собі, як я то встигну (((

6. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    я мав на увазі, що дорога в той напрямок починається закінченням вул.Зеленої (Веселі Пеньки)

7. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    І знову пеньки і все починається там де закінчується)))

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Веселі пеньки - то вже ближче до тіла ;)
    Тобто, не Личаківською виїжджати?

9. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    якщо це прікол, - то можна будь якою дорогою виїжджати на кільцеву, а далі курс Зелена - Бібрка.
    А якщо їхати з Личаківської через Винники і т.д. по курсу - то це хибний варіант.

10. kym

kym Аксакал

a 100
    У свій час до Бережан до рідної бабці іздив що тижня.
    Через Бібрику почали їздити бо тернопільська дорога перестала існувати. Якщо кусок тернопільської дороги до повороту на Перемишляни відремонтували то варто їхати тудою. Потім в Брюховичах поворот наліво через Болотню. Там спочатку метрів 1500 асфальт взагалі перетворився в грунтовку, але дальше меньш більш. Якщо через Рогатин і наліво то там вся дорога до дупи. Якщо тернопільська не відремонтована то тоді на Бібрику - хоч там уже теж все порозбивали. По тернопільській того року не їздив, а на Бібрику гірша ніж минулого року

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    фсьо! заплутали на амінь!

Я завжди їжджу до Заздрости через Винники, Золочів (тьфу-тьфу-тьфу!), Озерну, Дружбу і поворот на Івано-Франківськ.
    Просто тепер мені треба в Бережанах забрати ще одного пасажира. А іншої дороги, крім описаної, я не знаю. Тому й питаюся поради. А ви тут починаєте... Те, що ви пишете, kym-е, для мене - як для вовка дзвізди! Напишіть: Веселі пеньки - куди далі -куди далі - куди далі - Бережани - куди далі - Заздрість. Буду дуже вдячна!

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Та які там звізди.... ідеш як на Золочів - за Куровичами поворот на право на Перемишляни.... за Перемишлянами в Брюховичах (це не львівські Брюховичі,) наліво до Бережан - в сумі 93 км. З Бережан на Тернопіль. але не тою дорогою що приїхала через Перемишляни - назад вертати не треба. Є дорога з Бережан через Козову на Тернопіль. От з тої дороги і повернеш на свою Заздрість

Останнє редагування: 2 вер 2014

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)