Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... Я б пішов до них на роботу, тоже хочу так поганята!!!
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... нда шкода мені тих мафинок..... Як видно по відео фольци (і не тіки) тестують на випадок всяких горбів, тобто ходова в них на то пристосована, тому я думаю шо ен вартує сильно приторможувати біля лежачих ментів, шо на них на швидкості 1-2 км проїдеш шо на швидкості 20 всеодно так само довбане. ені так смішно дивитися коли всі водії так гарно приторможуть біля тих лежачих ментів а потім за метрів 100 на великій швидкості по ямах їдуть
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... ага особливо шаран класно літає в нього така класна обтічна форма. і після польоту треба всього бамперок підклеяти і поїхав дальше.
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... Німці якби приїхали до Львова - то б подумали що то спеціальне місто-полігон для тестування машин.... :mrgreen:
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... ага дійсно, вони ж зараз заводи в китай пеерносять, а тестувати почнуть на наших бездоріжжях ) всетаки економія
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... я зрозумів які дороги, там роблять наші заробітчани.
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... Topol я была у вас во Львове. Пару недель назад. Ничего особенного я у вас на дорогах не увидела. Я даже сказала бы наоборот. Все тихо и спокойно. Такое впечатление что у вас водители дорог боятся, как пешеходы машин...
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... Дівчина певне заїхала в неділю зранку в наше славне автомобільне місто.
Відповідь: Як Фольксваген тестує свої машини.... проїхала по центру (перекритому) і так і не побачивши жодної машини поїхала далі...