Усім привіт я на цьому сайті вперше . Поможіть !!! Хто знає як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990 ?
Відповідь: Як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990 GTI 1,6? це щось дуже дивне. По моєму таких не існує в природі. GTI це 1.8 і більше
Відповідь: Як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990 Сам ти толком не виставиш на око. Тобі потрібен стробоскоп з тахометром. Їдь до майстра. В сусідній гілці пропонували Андрія на китайській стіні. Контактів його не знаю - може хто з одноклубників підкаже. ПС:Приєднуюсь до думки Мартіні.
Відповідь: Як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990 В Андрія постійно черги, попасти до нього проблематично. Тож заради того шоб лише запалювання виставити до нього пертися не варто і чекати цілий день. Рекомендую Ауді-сервіс на Навроцького, там виставити запалення коштує шось 30 грн
Відповідь: Як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990 може хто знає чому в мене не сходяться мітки на маховику і на шківу. а мітка на розпредвалі з маховиком сходиться а на шківу х...й знає де?: шо за х...
Відповідь: Як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990 Або ти не по тій мітці на маховику дивишся, або зірвало шпонку і провернуло шестерню (шків), така фігня часто буває. То автор теми: небуває 1.6 ГТІ (це панти для прієжжих), тому краще пиши 1.6 + букви мотору, або хоча б інж чи карб, запалюв. електронне чи звичайне, шоб тобі помогти можна було. А ше краще, в мануалі до свого мотора подивись початковий кут і перевір систему вакуумної корекції кута, так само мітки ГРМ провірь.
Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990 шків на місці шпонка тоже, хіба що не на ту мітку дивлюсь.:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990 шків ясно шона місці, але шестерню могло трохи провернути, якшо шпонка злизана. Подивитись можна тільки знявши її (шестерню).
Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990 Народ в мене мотор 1.6 карб'юратор 1990 року . Я сам пробував виставити зажигання і шось всеодно неканає ! Підкажіть як правильно виставити самому зажигання ??? Або порадьте доброго майстра в цій справі ?
Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990 Я ремонтував і настроював карба в Андрія на вул. Боткіна, бічна В.Великого. Запалення виставив нормально, але не по стобоскопу, а своїм методом - каже шо навіть краще. Клієнтів в нього багато тому треба звонити домовлятись. Моб. 80509126974 Андрій.
Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990 Насторожує. Запалювання повинне бути в рамках допуску або ні. Воно не може бути кращим або гіршим. Майстрів радили вгорі. Самому - тільки на звук. Покрутив траблер вліво-право, проїхався, послухав. Якщо на низьких обертах при повному газі стукають клапани (пальці дзвинять), значить зараннє. Якщо не дзвинять, але машина тупіша, нестабільний холостий, дим з труби смердить, на прогазовках можливі хлопки - значить запізнє.
Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990 Ну я знаю про це не більше його тому довірився, а оцінивши результат був задоволений.
Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990 Newman дякою за інформацію . Скажи ше таке скільки буде коштувати щоб виставити запалювання і регульовання карб'юратора.