Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем ZET, 2 жов 2007.

1. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    Усім привіт я на цьому сайті вперше . Поможіть !!! Хто знає як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990 ?

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Як настроїти зажигання на VW Golf II GTI 1.6 1990

GTI 1,6? це щось дуже дивне. По моєму таких не існує в природі. GTI це 1.8 і більше

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Сам ти толком не виставиш на око. Тобі потрібен стробоскоп з тахометром. Їдь до майстра. В сусідній гілці пропонували Андрія на китайській стіні. Контактів його не знаю - може хто з одноклубників підкаже.
    ПС:Приєднуюсь до думки Мартіні.

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

В Андрія постійно черги, попасти до нього проблематично. Тож заради того шоб лише запалювання виставити до нього пертися не варто і чекати цілий день. Рекомендую Ауді-сервіс на Навроцького, там виставити запалення коштує шось 30 грн

5. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

тоді записуй моб. 80672541046

6. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

може хто знає чому в мене не сходяться мітки на маховику і на шківу.
    а мітка на розпредвалі з маховиком сходиться а на шківу х...й знає де?: шо за х...

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Або ти не по тій мітці на маховику дивишся, або зірвало шпонку і провернуло шестерню (шків), така фігня часто буває.

То автор теми: небуває 1.6 ГТІ (це панти для прієжжих), тому краще пиши 1.6 + букви мотору, або хоча б інж чи карб, запалюв. електронне чи звичайне, шоб тобі помогти можна було. А ше краще, в мануалі до свого мотора подивись початковий кут і перевір систему вакуумної корекції кута, так само мітки ГРМ провірь.

8. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Відповідь: Як настроїти запалювання на VW Golf II GTI 1.6 1990

шків на місці шпонка тоже, хіба що не на ту мітку дивлюсь.:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

шків ясно шона місці, але шестерню могло трохи провернути, якшо шпонка злизана. Подивитись можна тільки знявши її (шестерню).

10. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405

Народ в мене мотор 1.6 карб'юратор 1990 року . Я сам пробував виставити зажигання і шось всеодно неканає ! Підкажіть як правильно виставити самому зажигання ??? Або порадьте доброго майстра в цій справі ?

11. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Я ремонтував і настроював карба в Андрія на вул. Боткіна, бічна В.Великого. Запалення виставив нормально, але не по стобоскопу, а своїм методом - каже шо навіть краще.
    Клієнтів в нього багато тому треба звонити домовлятись. Моб. 80509126974 Андрій.

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Насторожує. Запалювання повинне бути в рамках допуску або ні. Воно не може бути кращим або гіршим.
    Майстрів радили вгорі. Самому - тільки на звук. Покрутив траблер вліво-право, проїхався, послухав. Якщо на низьких обертах при повному газі стукають клапани (пальці дзвинять), значить зараннє. Якщо не дзвинять, але машина тупіша, нестабільний холостий, дим з труби смердить, на прогазовках можливі хлопки - значить запізнє.

13. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Ну я знаю про це не більше його тому довірився, а оцінивши результат був задоволений.

14. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405

Newman дякою за інформацію . Скажи ше таке скільки буде коштувати щоб виставити запалювання і регульовання карб'юратора.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)