Якщо ти про такий варіант: Тоді тобі тре зробити такі маніпуляції: 1) зняти ковпачок з дворніка, відкрутити гайку яка фіксує його і виставити дворнік в те положення яке тобі потрібно (в даному випадку в низ). Закрутити все на місце, поставити ковпачок 2) відкрити багажнік, знати обшивку з дверей багажніка і добратися до того місця де знаходиться електродвигун дворнік. Там побачиш таку планку, яка з'єднює привід дворніка і електродвигуна. Відкручуєш цю планку і підстроюєш її під новий хід дворніка.
То я просто "херово" виставив ту планку :D І це замітив коли вже все зібрав, тому в мене перший рух йде трохи в низ,а потім в гору , тому і підняв дворнік чуть-чуть вверх, щоб по багажніку не їздив. а дотого він в мене стояв в крайньому лівому положенні.
А що міняє положення того дворніка? То всі в кого положений дворнік самі переробляли чи з заводу на деяких моделях все таки так було?
Воно нічого не міняє просто кому як подобається А заводу mk2 йшли в крайньому лівому положенні, так думаю тому що в більшості гольфиках-2 так бачив.
яж тобі пишу біля електродвигуна є направляюча планка, її можна виставити так щоб дворнік працював як тре
в мене його нема і не жалію.. в тому то і справа шо там треба перевинути на іншу сторону направляючу.. http://www.golf2club.com/forum/index.php?showtopic=15657 почитай так буде скоріше