Як перевірити рівень масла в коробці? гольф 3

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем tond, 24 гру 2014.

1. tond

tond Новачок

Volkswagen Golf 3 1.6 1997р.в
    Неможу знайти де перевірити рівень масла в коробці. Механіка. Гольф 3

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    просверли дирку в коробці і буш видів..

3. Коля-Гольф3

Коля-Гольф3 Новачок

Volkswagen Golf 3
    Мені колись дивились та СТО рівень масла в коробці. Схема в них була така. Під машиною де стоїть стартер, там на коробці є болтик на скільки не помню. Його легенько відкручували і якщо витікать масло то воно ще там, ну і зразу подивиш яке воно. Якщо нема масла то шукай під капотом зверху на коробці пластмасову заглушку. Гарно витри від пороху. Мені казали заливати масло за допомогою шлангу або трубки, бо просто так туда з каністрою фіг доберешся.

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Знімаеш ліве колесо, бачиш коробку, позначив на фото тобі заливну пробку вона ж і перевірка рівня, відкручуеш масло є все ок, може потекти пару грам нічого страшного, якщо нема туда ж доливаеш поки не почне витікати і не шукай ніякі пласмасові заглушки під капотом а то тобі тут нарадять бачу.

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  5. Коля-Гольф3

Коля-Гольф3 Новачок

Volkswagen Golf 3
    Зрозумів. То це все треба знімати чи можна і так долити. І доречі скіль там масла іде? Я катаюсь півтора року і ще ні разу не доливав масла в коробку. На СТО казали що 40 тис. можна їздити сміло. Тому і не задумовувася про це.

6. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Нічого не треба знімати то я фото для прикладу виклав щоб пробку показати, знімаєш колесо або на яму чи підйомник і дивишся що там, масла не памятаю скільки туда.

7. Коля-Гольф3

Коля-Гольф3 Новачок

Volkswagen Golf 3
    Дякую гарнезно.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)